Türkiye’nin öğrenci yurtları alanındaki en kapsamlı dijital platformu olan yurts.tr, büyüyen operasyonlarını ülke geneline yaymak amacıyla yetkili iş ortakları ile çalışma modeline geçiyor.

Bu kapsamda;

• İstanbul'da 4
  • Ankara, İzmir, Antalya ve Eskişehir'de 3
  • Diğer büyük şehirlerde 2,
  • Diğer şehirlerde 1 yetkili iş ortağı belirlenecek.

Bölgesel yetkililik fırsatıyla yurts.tr markasını kendi ilinizde temsil ederek güçlü bir gelir modeli yaratmak, öğrenci konaklama sektörünü dijitalleştirme sürecinin bir parçası olmak ve sosyal etki yaratan bir girişimin öncülerinden biri hâline gelmek ister misiniz?

Neden yurts.tr İş Ortaklığı?

yurts.tr, öğrenciler ile özel yurtlar arasında dijital bir köprü kurarak öğrencilerin yaşam, yurtların yönetim ve görünürlük süreçlerini kolaylaştırır.

İş ortaklarımız, bulundukları şehirde:

1. Özel yurtlarla iletişim kurar,
  2. Platforma yeni yurtlar kazandırır,
  3. Platformun tanıtımını yapar,
  4. Yerel ölçekte yurts.tr’nin temsilcisi olarak çalışır.

Tüm teknik altyapı, merkezi destek, içerik ve eğitim süreçleri yurts.tr ekibi tarafından sağlanmaktadır. Siz sadece bulunduğunuz ildeki yurtları tanıyın, iletişime geçin ve gelirinizi büyütün.

Başvuru yapabilecek tüzel yapılar:

1. Şahıs şirketleri
  2. Limited şirketler
  3. Anonim şirketler

Adayların, temsilci olmak istedikleri şehirde aktif olarak bulunması ve yurtlarla iletişim kurabilecek potansiyelde olması beklenmektedir.

Avantajlar:

✅ Bölgesel tek yetkililik

✅ Yüksek komisyon geliri

✅ Dijital altyapı ve teknik destek

✅ Kurumsal görünürlük

✅ Girişimcilik desteği ve eğitim

✅ Türkiye genelinde büyüyen bir markanın parçası olma fırsatı

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Şirket bilgilerinizi ve şehir tercihlerinizi belirterek başvurunuzu hemen iletebilirsiniz.

👉 partner@alesia.tr I +90 501 609 02 23

156852-68922861b5908.jpeg