saçma bu ücretsiz kullanıma doğru düzgün gelmiyor onu geçtim düşük ayarlarda oynamak daha kötü bide 50 gb gibi bi sınır var yüksek istiyorsan parayla satın alacaksın oynayacaksında onun yerine pc topla daha iyi
Korkmaz adamlar için ucuz bir sürüde sponsor bulmuşlarda bizim gibi ülkeye göre saçma 1. bunu kullanmaya zaten iyi bir internet lazım 2. oyunları oynamaya yüklemeye alan yetmeyeceği için yüksek paket gerekiyor oda zaten çok pahalı
Kendi bilgisayarına indiremedikten sonra ne işime yarayacakki sanki sürekli upload/download yapan bir sistemim mi var benim hem açık kaldığı her dakika 1 kredin gidiyor. upload/download yapsan bile günlük 5$ vereceksin demektir. Yaptığın işten daha fazlasını kazanman lazım 5$ vermek için.
Sorun şu ki 1080p 60fps oyunu oynatacak bir server ekosistemi cayır cayır yanarken bu kadar düşük ücretlere sunulması akıl karı değil, üstüne o görüntüyü alman için yine bi 100 Mbps hıza ihtiyacın olacak, e zaten o oyunu kendi cihazına kurup oynasan kullanacağın en yüksek hız 1 Mbps olacak. Bu işin içinde bir pislik var gibi duruyor, yerli bilişim firmalarının her şey full dediği paketlerden bir farkı yok. :)
Konuyu sitesinden okudum oldukça açık ve anlaşılır şekilde yazmışlar. Bu projeyi önceden biliyordum fakat test etmedim birşey söylemem yanlış olur.
Bazı arkadaşlar vpsden bahsediyor vs. tarzında yorumlarda bulunmuşlar tam olarak vps den bahsetmiyor bir gpu su olan cloud oyun bilgisayarlarından bahsediyor. Videosunu izledim ve etkileyici buldum. Videodaki gibi performans veriyorsa gerçekten bu adamları tebrik etmek gerekir.