Merhaba, daha önce FIFA15 ile tanıştığım momentumdan dolayı 16 ve 17'yi almama kararı almıştım. Sonra dayanamadım bir de Türkçe olunca FIFA18 aldım. Ultimate Team pek hoşuma gitmediği için çok ilgilenmedim. Daha çok sezon maçları oynuyorum. Şuan 7'inci seviyedeyim küme olarak.

FIFA15'e göre kıyasladığımda oyun biraz daha yavaş ve daha zevkli olduğunu düşünüyorum. Fakat momentum gerçek anlamda 18 ile birlikte zirveye çıkmış durumda. Ne kadar profesyonel olursanız olun, "yapay zeka" dedikleri şeyin teknolojiyle yakından uzaktan alakası yok.

Momentum denen ivme olayı gerçek futbol dünyasında yok değil mi? Elbette var. Fakat bunun ayarını yapamıyorlar bir türlü çoğu oyuncu momentuma karşı gelmiyor. Momentumu çıkarırsan ne zevki kalır diyor. Kısmen haklılar evet ama neden?

Momentum olması gereken bir etken çünkü rekabeti arttırıyor fakat çoğu zaman hatta genelde aslanı kediye boğduruyor. Belki 10 atabileceğiniz rakibiniz karşısında hezimete uğruyorsunuz.

Önceki gün online da bir rakip geldi karşıma adam 9 şut çekti 8'i gol oldu. Ben 17 şut çektim 4ü direkte patladı her vurduğum ya defanstan ya kaleciden döndü geri.

Bu gerçekten sinir bozucu oluyor.

Online'da 1. lige çıkıp online oynamayı bırakmayı düşünüyorum. Daha sonra kariyer mod ve ultimate team de vakit geçirmeyi düşünüyorum.