Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Bu oyunu takip eden arkadaşlar için bütün paylaşımlarımı bu konu altında paylaşacağım
Umarım paylaştığım videolar işinizi görür hoşunuza gider
Knight Online 200 Adet Kırmızı Kutu Kırdırma 2018
Knight Online +7 Quest Staff Upgrade 2018
Golden Star(Yaratıklara ek %3 hasar)Yapımı Ayrıntılı Anlatım 2018
+7 Mythril Set Upgrade l Seti +7 Yaptık l Etkili Yöntem 2018
Knight Online Manes 105 Adet İtem Kırdırma(94 Adet Old Takı + 11 Adet High Class İtem)
Knight Online 1000 Adet Abyss Gem Kırdırma l Güncel Droplar 2018
Knight Online Ardream 1 Saat Deru(X450) Farm l 26M
Knight Online Ardream 2 Saat Haunga(X878) Farm
Knight Online X1000 Mysterious Gold Mine Kırdırma l Maden Dropları
Knight Online 1 Saat Delos Hobgoblin Farm l Maximum Noah Bonuslu l 28M l Farm Böyle Yapılır
Knight Online Maximum Noah Bonus Kombinasyonu
Knight Online Tarihine Damga Vuran 10 Warrior PART 2 (DERLEME)
Knight Online Dc Premium + 10 Flash X40 Monster Stone Denemesi (En Güzel Para Ve Exp Veren Slot :)
Bu oyunu her gördüğümde bir iç çekiyorum. Hayatımda çok ayrı bir yeri var bu oyunun. Zamanında Knight ile yatıp Knight ile kalkıyordum. Şimdi oynamasam da Youtube'da denk geldikçe videolarını izlerim. Başarılar dilerim kanalınız için size de :)
0 hile ile tadına vara vara oynarken bir gün dediler ki tbl diye bir şey çıktı. Baktık indirdik data kısmına attık counter strike skilinin zamanı ortadan kalktı. Sonra artık onu da sen atmayacaksın dediler msn koxp kurmaya başladık. Sonra msn kurmaya da uğraşmıcaksın dediler para verip HF aldık sonra daha da geliştirdiler tadı iyice kaçtı. Sonra firması değişti maradonu değişti derken iyice koptuk gittik. (zamanında o hf yazılımcıları parayı götürmüşlerdir herhalde şimdi dubai de mi yaşıyorlar nerde yaşıyorlar bilemiyorum :D ) Kızların ilk aşkı babası olurmuş, gamerlarında ilk aşkı Knight'tı işte :)
Drop oranları en son düşürülmüştü yazın ara vermiştim oyuna şu an hâlâ öyle mi hocam?
Evet çöp slotlarını bitirdiler genie ile farmı bitirdiler yani farm slotları ardream da
cz mastadon fosil aoc delos hobgoblin magic hammer ts normal lüfer veya emc dede uruk tronu öneririm başka doğru düzgün farm slotu kalmadı ardreamda her slottan bus bes drobu var bak en güncel attığım videoya mesela ardreamda derudan 1 saat de 26m alıyorum ama yakında ardreama da çeki düzen vereceklermiş galiba yani oranında drobunu düşüreceklermiş