Yaklaşık 1 yıldır kafamızda olan bir proje "MMORPG" oyun toplamda 3 arkadaş aramızda para topladık kimisi arabasını sattı kimisi birikmişini koydu ortaya toplamda 300.000 TL Gibi mebla elimizde şuanda
Sizce Knight Online - Metin2 tarzı bir mmorpg oyunu yapmak mümkün mü yada değil mi bu konuda herkesin fikrini almak istiyoruz..
Hocam acikcasi 0 dan kendi mmorpg oyun projeniz varsa sırf tuturmak için o rakam reklama gider sunu öneririm metin2 nin ve knight nin pvp serverlerini açarak yüksek bütçeyle reklam yaptiginiz taktirde yüksek mevla 20k max paranızı 3 4 ayda 2 3 katına çıkarma şansınız var aylık geliri 100k üstü pvp sahipleri var örnek milas borad astek ruya2 ve birçok sw ben bile çok paraya sikistigimda elimdeki paramı basip 2 3 katı olarak alıyorum ha bu hep boylemi derseniz tutmama sansida var
Sıfırdan güzel devasa açık dünya (AAA-MMORPG) oyun çok zor. Firmalar milyonlarca dolar harcıyorlar. Tavsiyem Silkroad ve Metin2 server açıp çok büyük sayfalara reklam vermeniz. Bu size 20-30 bin TL'ye patlar.
Bence hocam sıfırdan güzel metin2 benzeri bir oyun yapın birebir benzememesi şartıyla.Oyunu yaptıkdan sonra türk oyun youtuuberler oyununuzu tanıtırlar ordan baya bir oyuncu gelir adwors reklamı flan derken baya bir kitleye ulaşırsınız. Oyunu güzel birşey yaparsanız zaten istediğiniz mevkiye gelirsiniz. Fakat 300 binlarıyı başka bir oyunun servereni yatırmak bana saçma geliyor
Merhaba hocam bir ara Warrior Epic diye bir oyun vardı sonradan kapattılar fakat 2010 yıllarında oynuyordum ve hiçbir oyundan böyle zevk almamıştım ilk oynanış videosu aşağıda. Video yorumlarına da bakarsanız yüzlerce kişinin lütfen oyunu tekrar açın dediğini görürsünüz. Bu tarz bir oyun olsa aralıksız oynarım :)
Arkadaşların dediği gibi metin2 gibi pvp serverlar ve browser oyun bulup açmak daha mantıklı olabilir. Şahsen eski mt2 oyuncusuyum. Metin2 serverları iyi bir reklamla çok tutuluyor. Reklamı iyi yaparsanız oyun açıldıktan 3-4 gün veya 1 hafta sonra nesme market falan açarsanız. Yatırdığınız parayı 3-4 Ay içinde fazlasını çıkarırsınız oyunla ilgilenirseniz ekmeğini yersiniz.