-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bence de mobil oyunlara yönelin en iyisi mobil
1 kişi bu mesajı beğendi.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aynen mobil strateji veya karakter geliştirme tarzı oyunlara bakın hocam. Ufak ufak toplarsın oradan bir şeyler.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Browser tabanlı olursa ya da Mobil olursa o bütçe ile bir şey yapabilirsiniz. Aksi halde bütçeniz yeterli olmayacaktır. Umarım gerçekleştirebilirsiniz bu projenizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kardeşimme bir tavsiyede bulunayım,
4 yıl boyunca metin2 files yapıp satıyordum ve kendi serverimde vardı senato2, bunları küçükken yapıyordum
edindiğim tecrübeyi ve yaşadıklarımı anlatayım belki size bir faydası olur.
oyun kurup para kazanmayı düşünüp başladım bunu daha lisede iken yaptım lise3 yani 11.sınıfta ilen başladım ,
1) merak etmiyorsan sakın bu işe başlama, ben bu oyunları nasıl yapıyorlar ? sorusu ile başladım
bilgisayar donanımı öğrendim , interneti öğrendim,sonra sunucu diyebirşey var onu öğrendim sonra web site öğrendim , tek tek kelimesi kelimesine araştırıyordum bir cümlede anlamadıgım bir kelime varsa bu sefer onu araştırıyordum v.s.
2) Oyunu kendin yazmıyorsan bu sektöre hiç girme, Başladıgımda 15 tl 20 tl sunucu kiralıyordum files kurup verıyorlardı sitede .tk veriyorlardı bahsetiğim zamanlar 2011-2012 falan , adamları verdiği filesler hepsi bozuk herşey bug,lag, açık
neyse kısa keseyim :)
hamachi server kurmayı öğrendim onda kendimi çok iyi geliştirdim pack falan editlemeyi falan öğrendim, sonra sabit-ip kurmayı öğrendim daha rahat ve çalışmak için çok iyi , açtıgım serverleri artık sabit-ip ile bilgisayarımada kurup düzenleme yaptıktan sonra servere günceleme atıyordum,
sonra siteleri editlemeyi öğrendim, ve bu şekilde aldı başını giti ama ondan sonra ilgim teknolojiye kaydı ve şuan bilgisayarcı +yazılımcı olmamı mazime borçluyum :)
Oyundan hiç para kazanmadım , tek kazandıgım satan firmalara files yazıyordum onlarda bana sunucu veriyordu, pack ve files editleme karşılıgı oyle yapıyordum, üniversitede iken 2-3 kişiye files düzenledim biri bilgisayarcıydı bana ekran kartı göndermişti :)
harçlıgım falan çıkıyorduv.s. :D
uzun yazdım uzun sözün kısası EĞER KENDİN YAPAMIYORSAN VE ANLAMIYORSAN SAKIN SAKIN OYUN SEKTÖRÜNE GİRME, ANLAŞACAĞIN ADAMLAR DA HERŞEYİ SENIN İSTEDİĞİN GİBİ YAPAMAYACAK, SEN BİR DEĞİŞİKLİK YADA BİR SORUNU ÇÖZMEK İÇİN BAŞVURDUGUNDA SENDEN PARA İSTEYECEKLER :) , HARCAYACAGIN PARAN VE EMEĞİN HEPSİ BOŞA GİDECEK...
SAYGILAR...
3 kişi bu mesajı beğendi.
www.nanotekbilgisayar.com
asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
150 bin ile çok güzel bir oyun yapılabilir önemli olan işi bilen adamlar olması milletin Pvpsini açacağına , arkasında kapı gibi durabileceğin oyunun olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Açıkçası reklamın bol olursa her şey olur. Şu devirde en önemlisi reklam, o kadar.
#elbetbirgün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam clash of kings , sultans gibi mobil oyunlar var yıllık gelirleri çok uçuk rakamlar ve 300 liranın hem reklama hemde oyuna yeteceğine inanıyorum araştırmanızı tavsiye ederim .
# capitan pilot
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad