-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
HellBoy05 adlı üyeden alıntı
Oyun sitem var ve oyun konusunda her türlü bilgiye sahibim diyebilirim. Bir oyun üzerinde saatlerce tartışabiliriz, Video Edit, tasarım v.b. işler yapıyorum.
Sitem ile birlikte isterseniz referans olabilirim, yazı, inceleme yapabilirim. Daima Battlefield oyuncusuyumdur. FPS Oyunlara düşkünümdür.
Geri dönüş yapılırsa sevinirim.
zeritte adlı üyeden alıntı
merhaba hocam, ben nexus 4 sahibiyim ve mobil platformda inceleme yapabilirim. herhangi bir karşılık istemiyorum.
tabiki sesli anlatım yapabiliyorsanız. skype: davutkara.comtr ekleyin konuşalım.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam benimde oyun problemleriyle ilgili bir sitem bende o site ile size yardımcı olmak isterim isterseniz. Yani sitenizde paylaştığınız bir oyunun en son bölümünde "oyunda çıkabilecek hataların çözümü" olarak benim siteye link verirseniz, bende kendi konularımda sizin sitenize link verirsem olur mu? hem link çıkışı sağlarız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FatalRhymeR adlı üyeden alıntı
Hocam benimde oyun problemleriyle ilgili bir sitem bende o site ile size yardımcı olmak isterim isterseniz. Yani sitenizde paylaştığınız bir oyunun en son bölümünde "oyunda çıkabilecek hataların çözümü" olarak benim siteye link verirseniz, bende kendi konularımda sizin sitenize link verirsem olur mu? hem link çıkışı sağlarız.
daha ortada sitemiz yok şuan ekibi toparlıyorum youtube kanalını vs onları ayarlıyoruz. :)
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam isterseniz beraber bir iş yapabiliriz. Forum sitesi açtım yaklaşık 1 ay oldu. Jenerik bir isimde. Youtube Kanal v.b açıldı. İntro yaptırıyorum şuanda. Detaylar için öm atabilirsiniz.