OYUNCULARIN YENİ ADRESİ LIGAZONE

 

Boş vakitlerinizi, oyun oynayarak mı geçiyoriyorsunuz? Ya da sadece keyif almak veya üzerinizdeki stresi atmak için mi oyun oynuyorsunuz?

Hem oyun oynayıp, keyif alabileceğiniz hem de kazanç elde edebileceğiniz yeni bir platform var.

Ligazone;

İstediğiniz zaman ve istediğiniz cihaz ile, ücretsiz üye olup, katılabileceğiniz ve sevdiğiniz çevrimiçi çok oyunculu oyunları oynayabileceğiniz bir platform. Hem keyif alacak hem de çeşitli ödülleri kazanabileceğin gerçek bir platform parmaklarınızın ucunda.

 

Ligazone Özel Anti-Hile Programı

Haksız rekabete karşı, platformun sıkı bir anti hile politikası ve özel yazılım anti hile programı bulunmakta. Ligazone, rakebetçi oyunlarınızda, adil bir rekabet ortamı sunan ve platform kullanıcılarına sunduğu hizmetler ile çevrimiçi çok oyunculu oyunların güven ortamını oluşturmakta.

 

Video Oyunlarla Tam Bağlantı

            Ligazone’nun gelişmiş yazılımı sayesinde, video oyunlarınızda kesintisiz ve düşük ping garantisi vermekte. Ligazone bu desteği ile rakipleri arasında ön plana çıkmayı başarıyor.

CS:GO, Pubg:Battlegrounds, Pubg Mobile, CoD Mobile ve League of Legends gibi popüler oyunların turnuvalarına istediğiniz zaman katılabilirsiniz. Katıldığınız turnuvalarda, hem eğlenmek hem de çeşitli miktarlarda ödüller kazanmak istiyorsanız, üye olmanız yeterli.

Hepsi ve daha fazlası için: www.ligazone.com