lostyazilim
tr.link

Türk Geliştiricilerden - DWARFS FPS Cüce Savaşları Oyunu

16 Mesajlar 2.353 Okunma
acebozum
tr.link

BlackBull BlackBull Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress !
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 103 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
D3M1R kardeşim,

Anlamadığın konu şu, adam İngilizce koymuş, o koymuş, bu koymuş diye bir sitemim yok. Tüm dünya dillerini koysun, ki o kadar yayılsın.

Ama kendi ülkesinden çıktığını gururla söyleyen biri olarak, official sitesini kendi dilinden yapması gerekir diye düşünüyorum. Hayırlı akşamlar, size de..

wmaraci
reklam

NETEOR NETEOR neteor.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 1103
  • Beğeniler 630 / 380
  • Ticaret 14, (%100)
BlackBull ona bişey diyemem hocam. o arkadaşın bileceği iş. sitenin domaininde "games" kelimesi geçtiğinden ötürü İngilizce kullanmış olabilir kanımca.
BlackBull

kişi bu mesajı beğendi.

BlackBull BlackBull Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress !
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 103 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
İşte, oyunun ismi dahî İngilizce. Problem de bu ya..

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Oyun güzele benziyor ancak, TÜRK GELİŞTİRİCİ eleştirilerine katılıyorum.

Firma ve oyun ismi İngilizce olabilir, globalleşme amacı olduğundan ötürü der, saydı duyarım. Ancak firmanın websitesinde ve oyunun kendi dil seçeneklerinde Türkçe olmalı, eğer iki seçenek başlangıçta zorsa ilk dil TÜRKÇE olmalıdır.

İyi çalışmalar dilerim.
BlackBull

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

WPZON WPZON Wordpress Temaları Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Wordpress Tema Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1446
  • Beğeniler 203 / 261
  • Ticaret 37, (%100)
Destek için konu açtım hocam : http://www.yazarm.com/2016/03/dwarfs-cuce-savaslari-fps-oyunu.html

phrase phrase Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 0 / 174
  • Ticaret 2, (%100)
Benim mesajımın üzerine pek çok şey yazılmış hepsini tek tek okudum diyeceğim şu ki bakın altını çizerekten söyleyeceğim kendi reklamımızı yapmıyoruz sadece örnek belirteceğim şimdi benim çalıştığım poyot.com siteye girin bakın şuanki halinde hem ingilizce hem türkçe dil desteği var yani hem kendi ana dilimiz hemde globalleşme açısından dünya dili tercih edilmiştir.

Yani biz bunu burda veya başka yerlerde bakın türk geliştiricilerden böyle bir proje ve bunun türkiye de eşi benzeri yok ilk biz yaptık dünyada başka örnekleri var bize destek olun bizde diğer ülkelere kafa tutalım türkiye gururlansın dünya çapında projemiz olsun.

Ama biz böyle birşey yapmadık niye çünkü daha insanlardan destek isteyecek kadar başarılı bir proje yaptığımıza inanmıyoruz sürekli çalışıyor hergün daha iyisi için uğraşıyoruz ve birgün yukarıda belirttiğimiz gibi başlık açacağımız insanlardan destek isteyeceğimiz günü bekliyoruz.

Beta.poyot.com bu adreste gerçekten başarılı olduğumuza inanıyoruz yukarıdaki başlığıda açabiliriz ancak şuan destek istemememizin sebebinden biride site her ne kadar global projede olsa henüz türkçe dil desteği olmadığı için eğer şimdi biz beta adresimizdeki başarılı projemizle destek istersek eğer insanlar demezmi ya siz türksünüz türkiyeyi temsil ediyorsunuz projenizde global ama sitenizde niye türkçe dil desteği yok? işte sırf bu sebepten ötürü beta adresinde çalışmalarımızı tamamlayıp siteyi poyot.com adresinde tam faaliyeti geçip türkçe dil desteğinide ekledikden sonra gururla o başlığı açacağız.

Bakın ben burda reklamımızı yapmadım tekrar söylüyorum sadece konuyu örneklendirdim biraz uzun oldu ama umarım okursunuz ve anlarsınız eğer bu adamlarda bizim gibi çalışırlarsa ve öyle başlıklar açarlarsa gerçekten takdir edilebilirler umarım anlatabilmiş ve konuyu özetleyebilmişimdir.
BlackBull

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al