netbozum
wmaraci reklam

Boş değere ait html kısmını nasıl gizleyebilirim?

22 Mesajlar 2.637 Okunma
Toplam 22 mesaj ve 2.637 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

dnaz dnaz Back to Front End Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Evet söylediğin doğru fakat tek doğru değil. Sonuçta birçok yöntem var ve Seo için genelde bütün işleri client Side olarak yapmaya çalışıyorum ben. Display kullanmazsiniz başka birşey kullanirsiniZ. Sonuçta herkesin yöntemi farklı ve bu yüzden herkesin Seo değeri farkli. Önemli olan sorunu çözmüş olman.

wmaraci
reklam

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

dnaz adlı üyeden alıntı

Evet söylediğin doğru fakat tek doğru değil. Sonuçta birçok yöntem var ve Seo için genelde bütün işleri client Side olarak yapmaya çalışıyorum ben. Display kullanmazsiniz başka birşey kullanirsiniZ. Sonuçta herkesin yöntemi farklı ve bu yüzden herkesin Seo değeri farkli. Önemli olan sorunu çözmüş olman.

Tabi SEO birkaç etkenden oluşan basit bir yapıya sahip değil. Bir çok boyutta bir çok bilginin bir araya gelmesi ve zamana ayak uydurması ile süreklilik arz eden bir sistem. Şimdilik Google örümcekleri ve algoritması javascript kod ve dosyalarının içeriğini okumuyor ancak ilerde belli kalıplarda tarama ve ilişkilendirme de yapabilir. O güne kadar da karşılığı olmayan bilgiyi ekrana yazdırmamak en doğrusu diye düşünüyorum.

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al