86314
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, HTML altyapısına sahip bir tema kullanıyorum bu nedenle, iletişim formundan biri bana mail göndermek için formu kullanmak istiyor. Fakat altyapı buna elverişli olmadığından konuyla ilgili ben, kodları kurcaladım.
Aşağıdaki fotoğrafta, “İLETİŞİM FORMU”ndaki boşlukları doldurdum ve “GÖNDER” butonuna tıkladım.
FORUM’daki boşlukları doldurduktan sonra “Gönder”dim. Ardından kullandığım cihazın mail uygulaması ile karşılaştım.
Deneme iletisini gönderdikten sonra sitenin mail adresine gelen görüntü aşağıdaki gibi bozuk şekildedir. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Anladığım kadarıyla GET ile gönderim yapmışsınız. POST yöntemi ile gönderme yapmalısınız. PHPMailer sınıfını kullanabilirsiniz. İsterseniz ben yardımcı olabilirim.
brkakts
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, bu şekilde olmaz. Olsa da sağlıklı olmaz, herkesin telefonunda mail uygulaması yüklü olmayabilir. Zaten iletişim formunun amacı bir mail uygulaması olmadan dinamik bir şekilde platform üzerinden mesajı iletebilmektir.
PHP vb. Bir yazılım diliyle formun gönderimini kodlamalısınız. İletişim formu kodlama şeklinde araştırın veya destek alın derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.