Merhaba arkadaşlar bu paylaşımımda instagram api kullanımı ve instagram sayfalarınızda paylaşımlarınızı web sitenize çekmeyi anlatmaya çalıştım bir çok arkadaşımız zatne bu tarz işleri biliyor benim amacım bilmeyen arkadaşlara kaynak olması iyi seyirler.
Kanalımızda bulunan , Paytr Api entegrasyon , İyzico Entegresi , Tc kimlik doğrulamalı üyelik , Shopier Entegrasyon gibi bir çok faydalı video bulabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyorum.
Hocam video oldukça güzel ancak Facebook yakın zamanda bu API desteğini tamamen sonlandıracak, zaten şu anda da büyük oranda kısıtlı durumda. Bu video ile yapılan uygulamalar çalışmaz hale gelecek. Instagram da Graph API'ye taşınıyor. Kurumsal hesaplar için Graph API kullanılabilir durumda, net bir tarih verilmese de 2019 başında normal kullanıcılar için de kullanulabilir hale geleceği söylenmişti. Yakında o da tamamlanır diye düşünüyorum.
Sorunuma çözüm bulamadım Hala yardımcı olabilir misiniz api çektiremiyorum
bazı hesaplarda bu sorun oluyor bu sorunun çözümü olarak hesabı geçici olarak kapatıp 1 kaç saat sonra tekrar aktif edip denemek fakat hesabı kapatmadan önce oluşturduğunuz bütün uygulamaları silin.