-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Back-End
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Düşünceniz güzel ancak forumdaki ticareti öldürmeye yönelik bir çalışma bence :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
insanlar gelişsin ve bilgi sahibi olsunlar ben bu konuda elimden geleni yapmak istiyorum sadece .
Bu düşüncenizden ötürü sizi ve sizin gibi düşünen tüm TÜRKIYE CUMHURİYETİ vatandaşlarını tebrik ediyorum bu ülke hepimizin TÜRK 'ün TÜRK ten başka dostu yok bunun bilincinde olmak lazım kişisel bazda gelişimin yanında en önemlisi bence toplum olarak her alanda birbirimize yardımcı olmak ülkemizi düşmanlarımıza karşı bizleri ve ülkemizi her daim güçlü kılar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pazartesiden itibaren
html css php öğrenmeye başlıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam oop dersleri, framework dersleri koyabilirsiniz bilginiz dahilinde, herkesin yararına olur bence. derslerden kastım fundamental konular değilde, daha ileri seviye konular olabilir. interface ve traitlerin kullanımı, sağlam örneklerle oop kodlama mantığı gibi, static metodların önemi ve nerede kullanacağı, dependency injection veya popüler frameworkler hakkında paylaşımlar yapabilirsiniz, laravel symfony, code igneter hakkında mesela.
Yazılım konusunda cidden güzel türkçe kaynak yok, php manuel bildiğin google translate türkçesi. bizde ki geliştiricilerin daha aktif davranması lazım. azıcık hintlilere özensek uçacaz aslında jsjs
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Php pdo forum işlemlerini formdan veri çekme yazma listeleme güncelleme silme işlemlerini özet bir çekilde videoları uzatmadan ve kaynak kodları paylaşarak anlatımı isterim. Bu hazıra konma olarak değil de elimizin altında hatırlamaya yönelik arşiv olarak saklarım.