insanlar gelişsin ve bilgi sahibi olsunlar ben bu konuda elimden geleni yapmak istiyorum sadece .
Bu düşüncenizden ötürü sizi ve sizin gibi düşünen tüm TÜRKIYE CUMHURİYETİ vatandaşlarını tebrik ediyorum bu ülke hepimizin TÜRK 'ün TÜRK ten başka dostu yok bunun bilincinde olmak lazım kişisel bazda gelişimin yanında en önemlisi bence toplum olarak her alanda birbirimize yardımcı olmak ülkemizi düşmanlarımıza karşı bizleri ve ülkemizi her daim güçlü kılar.
Bu düşüncenizden ötürü sizi ve sizin gibi düşünen tüm TÜRKIYE CUMHURİYETİ vatandaşlarını tebrik ediyorum bu ülke hepimizin TÜRK 'ün TÜRK ten başka dostu yok bunun bilincinde olmak lazım kişisel bazda gelişimin yanında en önemlisi bence toplum olarak her alanda birbirimize yardımcı olmak ülkemizi düşmanlarımıza karşı bizleri ve ülkemizi her daim güçlü kılar.
Ben kötü birşey söylemedim zaten.Sadece oluşabilecek durumu söyledim.Ama siz demek istedigimi anlamadınız,
Tamam o zaman TSK & Aselsan ya gidip bizide F16 yazılım ekibi birimi neyse işte(örnegin) alın diyelim.Hayır diyincede Türk'ün Türkten başka dostu yoktur mu diyeceksin ! Örnek uymuştur umarım.