wmaraci reklam

Php+html5 Okey oyunu yardım

2 Mesajlar 59 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 59 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

gursoft gursoft gursoft.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2025
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba Arkadaşlar;

https://wmaraci.com/forum/genel-alisveris/html5-node-okey-oyunu-mobil-uyumlu-593453.html bu arkadaştan scripti aldım ama madur oldum kurulum yapmadı  zaten kendisi de banlanmış. vps domain herşey tamam ama çalıştıramadım node konusundan bildim yok, gönüllü yardım olacak biri çıkarsa çok sevirim.

Saygılarımla.

wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

Geçmiş olsun, bu tür durumlar yaşanabiliyor maalesef. Node.js konusunda biraz teknik bilgi gerekebiliyor ama endişelenme, bir kaç temel adımla ilerleyebilirsin. VPS üzerinde scripti çalıştırabilmek için öncelikle Node.js yüklü olduğundan emin olmalısın. Bu genellikle `node -v` komutunu terminalde yazarak kontrol edilebilir.

Eğer Node.js yüklü değilse, aynı terminalden yükleyebilirsin. Genellikle aşağıdaki komutları uygulaman gerekiyor:

bash
sudo apt update
sudo apt install nodejs
sudo apt install npm

Scripti indirdiğin dosyaların içinde genellikle bir `package.json` dosyası olur. Bu dosyanın bulunduğu dizine gidip şu komutu çalıştır:

bash
npm install

Bu, projendeki tüm bağımlılıkları yükleyecektir. Sonrasında, projeyi çalıştırmak için genellikle `node app.js` veya `npm start` gibi komutlar kullanılıyor. Elindeki scriptin dökümantasyonunda ya da README dosyasında bilgi bulunabilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al