-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam php de aynı sayfaya post işlemi yaptırıyorum. Baya uzun sürüyor. Bu yüzden loading gifi koyabilir miyim işlem bitene kadar.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Jquery ajax kullanıp beforeSend yöntemiyle koyabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Abdullahx direk php ile yapılmaz sanırım. jquery ve ajaxdan hiç anlamıyorum en iyisi sitenin kalan işlerini en son ücretli birine yaptırmak :D
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yani php bu işi yapamaz etkileşimli olarak ama yine de daha sıradan bir javascript komutuyla da görüntü için bir şeyler yapılabilir.
Formun gönder butonuna tıklandığı anda loading.gif in görünmesini tetikleyecek kodları js ile yazabilirsiniz, nerede ve ne şekilde görüneceğini ayarlamak da size kalmış :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
PHP ile biraz gömme bir iş olur ama yine de paylaşayım :) Sayfaya bir loading.gif eklersiniz ve display none yaparsınız. Ardından buton onclick olduğunda loading.gif'in display'ini block yapar. Post işlemi bittiği zaman sayfa yenileneceği için tekrar butona tıklanana kadar otomatik display none kalır. Eğer ajax kullanıyorsanız yani post sonrası sayfa yenilenmiyorsa o zaman da if post diyerek post başarılı olursa yeniden loading.gif style'ını display:none yapabilirsiniz. Ancak tavsiyem JS ile yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ama şöyle bir sorun olabilir emin olmamakla birlikte, ben birkaç defa ajax ile aynı sayfaya post etmeye çalışmıştım ama düzgün veri göndermemişti, form verileri yerine komple bütün sayfanın html kodlarını gönderiyordu, yani ajax kullanacaksanız başka bir sayfaya post etmekte yarar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
IT Maneger
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Jquary post yapacaksın daha sonra post işlemi sırasında veri dönene kadar gif oynatacaksın veri döndüğünde olumlu olumsuz yada sayfayı yenileyebilirsin.
butona bir id verirsin örnek #ekle sonra jquary ile ekleye basıldığında gizler ve gifi döndürürsün veri geldiğinde gifi gizler butonu gösterirsin.
E-evcil.com