Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

2Beğeni
  • 1 Yazan Weismann21
  • 1 Yazan ClkOfis

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

Sayfa Yenilemeden Session Atama

  #1  
Okunmamış 07 Ocak 2019, 17:33
0ebedi Adlı Üyenin Avatarı
enonlar.com
 
Üyelik Tarihi: 17 Ağustos 2018
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Öğrenci
Ad, Soyad: Em... El...
Mesajlar: 123
Beğeniler: 23 / 43
Ticaret: 0, 0%
Merhaba

Bir sayfayı yenilemeden session atamak mümkün mü ?

Yani ben tıkladığım anda session oluşacak ve onu çekicem

Ajax ile yapmaya çalıştım ama sayfayı yenilediğimde bir önceki sessionu alıyo tıkladığımda istediğim sessionu almasını istiyorum ?
  #2  
Okunmamış 07 Ocak 2019, 17:54
persius35 Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 27 Nisan 2016
Yaş / Cinsiyet: 47 / Erkek
Meslek: programcı
Konum: İzmir
Ad, Soyad: Tu... Çe...
Mesajlar: 130
Beğeniler: 30 / 12
Ticaret: 1, 100%
php de yapın örnek

session_start();
$_SESSION['mesaj'] = 'merhaba!';


veya

başlangıç dosya

<?php
session_start();
$_SESSION['isim'] = 'hakan';

echo 'Sessin oluştur';
?>

sonuçlanmış dosya

<?php
session_start();

echo 'kaydedilmiş isim: ' . $_SESSION['isim'];
?>
Php Kodlama - GRafik Tasarım

icq : 681822522
  #3  
Okunmamış 07 Ocak 2019, 18:00
0ebedi Adlı Üyenin Avatarı
enonlar.com
 
Üyelik Tarihi: 17 Ağustos 2018
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Öğrenci
Ad, Soyad: Em... El...
Mesajlar: 123
Beğeniler: 23 / 43
Ticaret: 0, 0%
persius35 İşte bu şekilde denedim ama olmadı şimdfi başka bir çözüm buldum yine de Teşekkürler
  #4  
Okunmamış 07 Ocak 2019, 18:34
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 29 Kasım 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Web Developer
Ad, Soyad: En... Ba...
Mesajlar: 65
Beğeniler: 18 / 2
Ticaret: 0, 0%
Veriyi ajax ile başka sayfaya post et ordan session başlat
0ebedi bunu beğendi.
  #5  
Okunmamış 08 Ocak 2019, 12:20
ClkOfis Adlı Üyenin Avatarı
http://www.clkofis.com
 
Üyelik Tarihi: 03 Ekim 2015
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Konum: Bursa
Ad, Soyad: Em... Ço...
Mesajlar: 214
Beğeniler: 51 / 37
Ticaret: 8, 100%
javascriptin session olayı vardı birzamanlar kullanmıştım biraz araştırırsan kullanabilirsin yanlış hatırlamıyorsam session'dı ama cookie de olabilir
0ebedi bunu beğendi.
  #6  
Okunmamış 12 Ocak 2019, 12:17
Avatar Seçilmemiş
Üyeliği Durdurulmuş
 
Üyelik Tarihi: 09 Aralık 2018
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Meslek: Provider
Konum: İzmir
Ad, Soyad: Uf... İn...
Mesajlar: 8
Beğeniler: 1 / 1
Ticaret: 0, 0%
hala aktifse yardımcı olabilirim.
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 08:59.