Merhaba arkadaşlar resim dede göreceğiniz gibi yönledirmede patlıyorum
Video anlatım
Ses kalitesi için özür dilerim
Ben panele giderken " panel/ " değil de " panel/Giris " olarak gitsin istiyorum aşağıdaki kodta yönlendirme verince resimdeki hatayı alıyorumm
$url="panel/";
if ($url) {
header("Location:panel/Giris");
}
ben panel/index.php yazıldığında da panel/ yazılırsa da Giris diye alglasın istiyorum index.php sayfam hem aynı zamanda login sayfam o yüzden Giriş yapmak istiyorum..
Sorunu tam anlayamadım ama panel/index.php dosyasında şu kullanımı uygularsanız yönlendirme olacaktır. $url = $_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['REQUEST_URI'];
if (!strstr($url, "/panel")) { header("Location: panel/Giris"); }
Tarayıcı uyarısında sonsuz yönlendirme olduğundan bahsediyor, eğer sorun devam ediyorsa giris/index.php dosyasında düzenleme yapmanız lazım.
Sorunu tam anlayamadım ama panel/index.php dosyasında şu kullanımı uygularsanız yönlendirme olacaktır.
$url = $_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['REQUEST_URI'];
if (!strstr($url, "/panel")) {
header("Location: panel/Giris");
}
Tarayıcı uyarısında sonsuz yönlendirme olduğundan bahsediyor, eğer sorun devam ediyorsa giris/index.php dosyasında düzenleme yapmanız lazım.
AtakanAteş Öncelikle hayırlı geceler dostum benim giris/index.php dizinim yok panel/index.php dizinim var index.php benim login sayfam login işlemi gerçekleşince ana-sayfa.php geçiş yapıyorum ben istiyorum ki panel/index.php yada panel/ yazılırsa eğer onu panel/Giris olarak ayarlasın htacces den index.php Giris olarak yazdırdım ben müşterim eğer www.sitem.com/panel yazarsa www.sitem.com/panel/ yada www.sitem.com/panel/index.php yazılması yerine www.sitem.com/panel/Giris yazılsın istiyorum yani index.php yerini Giris olarak değiştirecek kodlarım bunlar
Arkadaşlar bir de videolu bir anlatım da yaptım sorunum ile ilgili yazılı anlatım da kendimi sanırım ifade edemedim görsel anlatım umarım işe yarayacaktır