-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar pinterest'i 1 sene falan denedim ben herkes bir konuya sonuna kadar hakim olamaz ama bilmediğim belki çok şey var ama
forumlarda görüyorum pinterest site kurulumu keyword hizmeti veriyoruz ayağına çok paralar istiyorlar insanlardan
ben mi yanlış biliyorum
pinterest'den bir hesap açıp internet sitesi bağlayıp hangi kategori ise o konuda pinlemeye başlıyoruz bunun neyini paraya çevirdiler anlamadım
bilmediğimiz birşey varsa söyleyin pinterest hesabı açmak ücretsiz internet sitesini kendimiz açıyoruz kategoriyi de kendimiz seçiyoruz siteyi de bağlıyoruz
para olayı işin içine nerde giriyor ben onu anlamadım
forumlarda sürekli görüyorum ne yapıyor bu arkadaşlar ekstra olarak ve bunun karşılığında ücretli hizmet veriyorlar bilmediğimiz birşeyler varsa bilelim
ersa111
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam yüksek tbmli fakat çok bilinmeyen keywordleri bulup onun hakkında çalışma yapıyorlar ondan para istiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Pinterest site kurulumu bence gayet uygun. Adamlar siteyi normal siteden daha ucuz fiyata kuruyorlar. Önemli olan anahtar kelime. Onu yüksek fiyata satmaları gayet normal.
Siz SEO için neden para ödersiniz? O hesap. Forumlarda herkes yazı paylaşıp backlink alabilir. Ama iş orada bitmiyor.
Bilgi paha biçilemezdir.
ersa111
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hayır Onlar size pinterest sitesinin nasıl açıldığını gösteriyor. nasıl pin yapacağını felan. Çok bir zorluğu yok. bir site açıyorsun örneğin ingilizce car aylık aranması 1 milyon diyelim işte rekabet çok yok tmb 2 3 tl veriyor zaten illagel google öğrenirse adsansenin kapatıyor. sonra pinterest hesabı açıyorsun Rent A Car mesela koyuyorsun ismini her iki saate bir resimleri çekiyorsun bir siteden pintereste pinliyorsun buradan sana hit geliyor. ilk başlarda çok gelmesede sonralara doğru iyi git geliyor. 6k 7k kazanan insanlar var. Car keywordu yerine işte pintersetti en çok kızlar kullandığı için kızlar için keyword analizi yapıyorlar onları satıyolar.
Bende eğitim modülü vardı 25TLye aldıydım çok uğraşmadım ama zor geldi .d biri isterse 25 TLye verebilirim bir kereliğe mahsus :D