lostyazilim

Bu network Marketing tutar mı ?

2 Mesajlar 620 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tugiacar tugiacar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek --------
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Konuyu yanlış başlığa açmışım..Özür dilerim

Girenlerden girişte ücret alınmayan bir network marketing sistemi kursam.Bu market siteminde sattığım ürünlerden aldığım kardan bir kısmını sisteme üye çeken ile paylaşsam (her türlü ve gerçekten işe yarayan ürünler olacak).Mesela siz sisteme 100 kişi çektiniz para alınmayacak üye olurken.Bu 100 kişi hayatları boyunca alışveriş yaptıklarında size %1 kar vereceğim desem bu sisteme girmek ister misiniz?
Kafamdakini çok ana hatları ile anlattım , aslında bunu illa ki yaparım da demiyorum , sadece aklıma bir fikir geldiğinde başkalarının değerlendirmesi sağlıklı oluyor belki de sizden gelecek cevaplar ile çok başka bir yere de gidebilir bu fikir.Bu nedenle geçekten öğrenmek istiyorum bu şekilde bir sistemin tanıtımını yapar mısınız? İnsanlar nasıl karşılar bunu.Çok üye çekebilir miyim?

wmaraci
reklam

Arestr Arestr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Devoloper
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad N** C**
  • Mesajlar 408
  • Beğeniler 403 / 143
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam Networ Marketing orjinalde çok güzel bir sistem ama sağolsun bizim milletimiz lan ben nasıl çok adam bulurda çok para kazanırım mantığıyla çalışıp ellerindeki ürünü de olduğundan çok çok iyi gösterip hatta iş anlatılırken ya kanki yattığımız yerden para kazanıcaz felan gibisinden konuştukları için Güzelim sistem Türkiye'de pert oldu. Network Marketingi bilmeme rağmen şu anda benim gözümde ki değeri 0

FULL STACK WEB DEVELOPER
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al