lostyazilim

Facebook Gizli Profil Görüntüleme Programı

15 Mesajlar 11.432 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

xGhos xGhos Yazılım Geliştirici Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek YAZILIM & SEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 466
  • Beğeniler 38 / 75
  • Ticaret 5, (%100)

Bu program facebook ta profil resimlerini gizleyenlerin profil resimlerinin tam boyut ve çözünürlüğüyle gösterilmesini sağlar.Kullanım bölümü programın içinde anlatılmıştır.Görüşlerinizi eksik ve sorunları bildirirseniz sevinirim.Program tarafımca VB.NET dilinde kodlanmıştır.Hayırlı olsun..

İndir (Dosya.TC)

wmaraci
reklam

opeys opeys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenmekte
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 4, (%100)
Bilmiyorum ama bana program çok saçma geldi k.bakma insanlar tanımadıkları görmemesi için fotoğraflarını saklıyor siz ise bunları göstermek için program yapıyorsunuz ? Konunuzu kaldırmanızı rica ediyorum. He bu arada imzanızda ki link size ayit değildir umarım. Eğer size ayitse yazıklar olsun diyorum. İyi geceler...

Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)
bu değilde duvarını kısıtlayanlar var onların duvarlarını görmemizi sağlayan program yapsan hiçte fena olmaz :)

ztekin ztekin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Z** T**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 83 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

luxfm adlı üyeden alıntı

bu değilde duvarını kısıtlayanlar var onların duvarlarını görmemizi sağlayan program yapsan hiçte fena olmaz :)

Duvarını görmek istediğin kişiye mesaj yolladığın zaman kısa süreliğine görülüyor diye biliyorum.

Facebookda app üzerinden çok açık mevcut . biraz uğraştırıcıda olsa istediğiniz kişinin mesajlarını bile okuyabilirsiniz...

wmaraci
wmaraci

Muhsin ASLAN Muhsin ASLAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

opeys adlı üyeden alıntı

Bilmiyorum ama bana program çok saçma geldi k.bakma insanlar tanımadıkları görmemesi için fotoğraflarını saklıyor siz ise bunları göstermek için program yapıyorsunuz ? Konunuzu kaldırmanızı rica ediyorum. He bu arada imzanızda ki link size ayit değildir umarım. Eğer size ayitse yazıklar olsun diyorum. İyi geceler...

Hocam her ne kadar yapılmaması gerken birşey olsa da bu şekilde konuşmanız doğru değil belki buraya konu açmadan önce iyi şeyler düşünüyor du. Yapan arkadaş bir sonraki konu açtığında sizin mesajınız aklına gelecek belkide yine aynı durum olacağını düşündüğünden açmayacak konuyu arkadaş belliki kendini geliştirmek için yapmış eline sağlık deyip daha nazik bir şekilde anlatırsan hem forumdaki huzur bozulmaz hemde yavaş yavaş herkes ne yapacağını bilir :)

Ek olarak: Elinize sağlık hocam..
Okeskin Alican06

kişi bu mesajı beğendi.

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 317 / 317
  • Ticaret 122, (%99)
Smartscreen hata verdi.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

opeys adlı üyeden alıntı

Neden böyle konuştuğunuzu anlamaya çalışıyorum ama çözemedim. İmzadaki web site ile ne alakası var?

opeys opeys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenmekte
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 4, (%100)

Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı

Hocam her ne kadar yapılmaması gerken birşey olsa da bu şekilde konuşmanız doğru değil belki buraya konu açmadan önce iyi şeyler düşünüyor du. Yapan arkadaş bir sonraki konu açtığında sizin mesajınız aklına gelecek belkide yine aynı durum olacağını düşündüğünden açmayacak konuyu arkadaş belliki kendini geliştirmek için yapmış eline sağlık deyip daha nazik bir şekilde anlatırsan hem forumdaki huzur bozulmaz hemde yavaş yavaş herkes ne yapacağını bilir :)

Ek olarak: Elinize sağlık hocam..

Başka bir şey içinde yapılabilirdi öyle değil mi? tamam güzel yapmış ta hiç sevmediğim bir şeydir ben başkası görmesin diye saklıyorum zaten birde bu programlar çıktı başımıza. Şimdi diyeceksiniz neden bu kadar sert cevap verdin. Eski sevgilimin resimlerini facebooktan alıp fake hesaplar açılıyordu gına geldi bu tarz düşünen ve çalışan insanlardan. Bu tür şeylere odaklanıp vakit ayıracağına bşka projelerde yapabilirdi.
Muhsin ASLAN

kişi bu mesajı beğendi.

Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!

elbistanli elbistanli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
mrb facebook acıkları üzerinde iş yapan yayın yapan her kişi facebook google sorumluları ve rebbotları tarafından ele gecirilince hakkını alıyor benden tavsiye bu işlerle basınızı agrıtmayın

Muhsin ASLAN Muhsin ASLAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

opeys adlı üyeden alıntı

Başka bir şey içinde yapılabilirdi öyle değil mi? tamam güzel yapmış ta hiç sevmediğim bir şeydir ben başkası görmesin diye saklıyorum zaten birde bu programlar çıktı başımıza. Şimdi diyeceksiniz neden bu kadar sert cevap verdin. Eski sevgilimin resimlerini facebooktan alıp fake hesaplar açılıyordu gına geldi bu tarz düşünen ve çalışan insanlardan. Bu tür şeylere odaklanıp vakit ayıracağına bşka projelerde yapabilirdi.

Bakış açısından kaynaklanmış haklısınız..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al