GencFoby
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kredi fiyatları biraz fazla değilmi az insede başkalarıda bizde alabilsek çünkü..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
örneğin 100 liralık paket 30.000 kredi, programı kullanarak 104 günde kazanabiliyorsunuz. yani programı kullanmayıp günde 1 lira vermeniz aynı krediyi kazanmanız anlamına geliyor. fiyatlar oldukça uygun. bize kalan kredi miktarı sınırlı olduğu için en düşük bu ücretten verilebiliyor.
aylık sunucu masrafı, iş yükü vs giderler oldukça maliyetli. zaten programı ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
Organik Hit Hizmeti - Organikhit.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Metin2Turkey Forumu adlı üyeden alıntı
Siteye giremiyorum şöyle bir hata alıyorum düzenlenirse iyi olur çok merak ettim nasıl bir proğram olduğunu.
Infection Details
URL:
http://shopcossackdom.eu/404notfound
Process: D:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
Infection: URL:Mal
Ekleme:
Uyarıya rağmen girip bir deneyeyim dedim.
Proğram bilgisayarın resmen altını üstüne getiriyor berbat şekilde ram harcıyor ve işlevi çok kötü asla önermem.
Virüs olup olmadığını bilmiyorum ama proğramın bilgisayara yüksek şekilde zarar vereceğine eminim.
sitede herhangi bir kesinti olmadı, birkaç gün önce klasik wp açığından sorun yaşanmıştı. herhangi bir soruna neden olmaz.
programda virüs veya zararlı içerik bulunması kesinlikle mümkün değildir. fakat sisteme kullanıcılar site ekliyor ve programda bu siteleri gezdiğinden dolayı antivirüs programınızın açık olmasını tavsiye ederiz. ayrıca otomatik sistemler tarafından sistemdeki tüm siteler otomatik olarak kontrol ediliyor ve gereken siteler karalisteye alınıp engelleniyor.
programı anlık 3000 civarında günde 10.000 den fazla farklı kişi giriş yapıp kullanıyor. bahsettiğiniz sorun hakkında tek bir mail almadık. ram kullanımı konusunda yine gezilen siteler kaynaklıdır. ayrıca programda ram optimize modülü mevcuttur. programın klasörü içindeki gereksinimler klasöründeki uygulamaları kurmanızı tavsiye ederim.
karaperde
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hemşir
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
penguen gelene kadar kullandım yararını gördüm
hd film izle ve online film izlede ilk sayfadayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Metin2Turkey Forumu adlı üyeden alıntı
Kardeşim yalan borcum mu var?
Resmen bilgisayarı felç etti.
Kullandığım bilgisayar özellikleri:
Ben sadece uyardım, isteyen kullanır istemeyen kullanmaz bu kadar basit.
öneri konusu değil, program destek konusu, anlık 3000 kişi sorunsuz kullanıyor, siz sorun yaşamışsınız önermem diyorsunuz. bunan ezbere yazmak denir, *** daki konu dahil 288 sayfa 35.000 organik hit programı kullanıcısının sorusunu cevapladık fakat siz 10 dakikada kesin kararı verebiliyorsunuz.
az miktarda (saatte 1 veya 2 ziyaret) devam edin, ilk sıralara birkaç hafta içinde çıkabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Off üye olmaya çalıştığımda zaten üyesiniz diyor. :( Acil üye olmam gerek.
holyturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Yanlız Programı Kullanan Arkadaşlar size bir önerim Var bazı sitelerde dowloader dediğimiz cod ekli siz farkında Olmadan bu tür trojanları tıklamış oluyorsunuz windows vista ve 7 serisi kullananlar UAC özelliğini aktif ediniz ve kesinlikle size tavsiyem güncel bir antivirüs programı kullanınız sonuçda emek veriyorsunuz bir anda kişisel bilgileriniz msn mail hatta ve hatta domainleriniz bile çalına bilir benimkisi sadece bir tavsiye programın sahibinede önerim bu tür davranışlara izin vermeyin madem bir iş yapıyorsunuz Milletimizin güvenliği için özen gösterin para kazanıcam die bir sürü insanı mağdur duruma düşürmeyin saygılarla
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
üye olmak istediğiniz kullanıcı adı, şifre ve email bilgisini
organichit@gmail.com adresine mail gönderin, üyeliğinizi oluşturalım.
holyturk adlı üyeden alıntı
Yanlız Programı Kullanan Arkadaşlar size bir önerim Var bazı sitelerde dowloader dediğimiz cod ekli siz farkında Olmadan bu tür trojanları tıklamış oluyorsunuz windows vista ve 7 serisi kullananlar UAC özelliğini aktif ediniz ve kesinlikle size tavsiyem güncel bir antivirüs programı kullanınız sonuçda emek veriyorsunuz bir anda kişisel bilgileriniz msn mail hatta ve hatta domainleriniz bile çalına bilir benimkisi sadece bir tavsiye programın sahibinede önerim bu tür davranışlara izin vermeyin madem bir iş yapıyorsunuz Milletimizin güvenliği için özen gösterin para kazanıcam die bir sürü insanı mağdur duruma düşürmeyin saygılarla
bize düşen tüm önlemler alınıyor. sisteme kayıtlı 50.000 den fazla farklı web sitesini otomatik sistemlerle kontrol ediyoruz. herhangi bir sorunda site sistemden siliniyor ve kara listeye alınıyor. site sayısı arttıkça anlık olmasada belirli bir süre sonra müdahale edebiliyor. tüm kullanıcılar lütfen güncel antivirüs programlarını kullansın.
nasıl siz normalde google da gezerken zararlı içerik bulunduran sitelerle karşılaşıyorsunuz, burda da rastlanabiliyor. bunun yapan kişilerde kullanıcılardır. şuan bu tür bir sorun yaşamıyoruz.