ByHawK adlı üyeden alıntı
Bu güzel program için teşekkürler. Önceden "Organik Hit" adından buna benzer bir program kullanıyordum geçenlerde baktım tamamı ile paralı sürüme geçirmişler. Sizin programnızın daha iyi olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca bilgisayar açılınca otomatik programı açacak ve log on olacak bir sistem kurabilir misiniz ? (Panel de buna benzer birşey var ama , Varsa da bende çalışmıyor )
Öncelikle teşekkür ediyorum
Programın bilgisayar açılışında otomatik çalışması işaretlenmesine rağmen çalışmamasının nedeni Görsel Hit klasörü içinde bir icon dosyası var Euro simgesi şeklinde bu aynı zamanda programımızın da iconu dur.
Eğer xp kullanıyorsanız bu icon dosyasını windows/system32 klasörü içine kopyalayınız yok eğer win7 kullanıyorsanız hem sytem 32 dosyası içerisine hemde Windows/SysWOW64 klasörü içine kopyalayınız bu iki dosyada c:/windows/ .. alt dizininde bulunur
Daha sonra Windowsla beraber başlat kutucuğunu doldurup birde bu şekilde deneyiniz
Gerçi program bu icon dosyasını bahsettiğim klasörlere kopyalayacak şekilde kodlandı ama windows un yönetici hakları meselesi yüzünden bazan bu gerçekleşemeyebiliyor o nedenle siz manuel olarak eğer bu icon o dosyalarda yoksa ekleyebilirsiniz.
Ancak bu gün itibari ile 1.9 sürümünü yayınlayacağım sizin dediğiniz otomatik logon da işte bu sürümle beraber geliyor
Şu saatlerde bu özelliğin kodlarını yazıp bitirmekle meşgulüm kalp kalbe karşı derler , sizin talebinizi oluşturan özellik hemen hemen bitti yarından sonra bu özelliği kullanabileceksiniz
Ayrıca program güncellemelerin de artık sizden şifre ve kullanıcı adı da sormayacak güncelleme olduğunda otomatik olarak kapanacak güncelleyecek ve tekrar otomatik olarak logon olup yoluna devam edecek
Şu anda bu şekilde kodlama bitti dediğim gibi test ediyorum inşallah kullanımınıza sunacağım
Hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle
Saygılarımla
Muhammed Ravullu