lostyazilim
tr.link

themaposter kullanmasını bilenler?

9 Mesajlar 1.596 Okunma
acebozum
tr.link

HastalaVista HastalaVista WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)
Arkadaşlar programı satın aldım yanlız kullanmasını beceremedim yardımcı arkadaş lazım bu konuda takıldığım noktalar oldu sitesinde anlatılmış ama ingilizce öğretici videolar var onlarda eski.

elektronikssl
webimgo

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Program linkini atarsanız bir göz atayım.

soulmy soulmy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Enes'in videolarına baktın mı? Birçok kişi zamanında onun videoları ile öğrenmişti.

.

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
ogrenmek istediklerinizi maddeler halinde yazarsaniz cevaplarim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)

Heuristic adlı üyeden alıntı

Program linkini atarsanız bir göz atayım.

link yok hocam lisanslı http://poster.freddy.lt/ videolar var ama eski

Ek Olarak:

soulmy adlı üyeden alıntı

Enes'in videolarına baktın mı? Birçok kişi zamanında onun videoları ile öğrenmişti.

hocam birkaçına baktım çok eski sürümü anlatıyor mesela şuradan eklicen diyor ama o bölüm bende yok varasada değişik

Ek Olarak:

renpeli adlı üyeden alıntı

ogrenmek istediklerinizi maddeler halinde yazarsaniz cevaplarim.

hocam blogger wordpress vb bloglarımı ekliyorum kullanıcı adı şifresi ekliyorum ancak bu bloglara nasıl konu göndericem

Göndermeye çalıştıgım zaman blog seçin diyor gurup seçin şablon seçin diyor kategori olayı var o olayı bile kavramış değilim
yani hiç bi bilgim yok kullanamıyorum.

mesela 2 tane blogger blogum var birisi yiycek içecekle ilgili diğeri filmle ilgili

şimdi ben bu bloglarımı 2 farklı guruba ayırmak istiyorum konularımı açarken a gurubundaki bloglarıma göndersin istiyorum. b gurundaki bloglarıma da başka konular girmke istiyorum

bloglara konu gönderme
blogları guruplandırma
blog kategorilerini ayarlama

Şablon olayı nedir onuda anlatırmısnız hocam tşkler.

• Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Sablon dedigi yer tam olarak Templates sekmesinin oldugu yerdir. Resme baktiginizda, Sections yani bolumler kısmındaki Corel Draw adlı bölüme tikladigim zaman okla gösterdigim yerde bu bölüme ait oluşturulan şablonlari görüyorsunuz. Şablon yani template, göndereceğiniz konunun o sitede hangi bölüme gideceginin belirlenmesi demektir. Resmin ortasindaki alanından konuyu girip gönderdiğimde grafikerler.net ve webmastersitesi içerisinde bulunan coreldraw bölümünde açılır benim konu. coreldraw yoksa hangi template seçmişseniz bölüme yakin oraya gider. yani bunu siz belirlersiniz.

Sol alt kisimda Manage Sections diye bir sekme var. Bölümleri oradan oluşturuyosunuz. Yine onun bir üzerindeki Add Templates ilede şablonları oluşturuyosunuz. Bu butona bastıgınızda uyari mesaji gelir. "Template oluşturmak için Forum sekmesine tıklayın, bir forum seçin ve son olarak şablon bulucuyu kullanın" şeklinde. Şablon bulucu yani Template Finder resimdeki yer.

Şablon oluşturmak icin gordugunuz gibi forum sekmesine tıklamışım ve istedigim bir forum seçmişim listeden. Kırmızı cerceve ile isaretledigim Templates Finder tıklayarak bir şablon seçicem ve konumun sitedeki o bölüme gitmesini sağlıcam. Bir alttaki resimde konuyu daha iyi anlarsiniz.

Oluşturdugum Section yani bölümü seçtim (Photoshop). Yan taraftaki listede webmastersitesine ait olan tüm kategoriler ortaya çıktı. Bu listeden benim bölüme en uygun kategoriyi seçtim (Photoshop). Alt taraftan Save dediğim zaman artık bu şablon oluşturuldu. Ve ben ne zaman Photoshop bölümünü seçip konu gönderirsem, webmastersitesi içerisinde bulunan photoshop bölümüne konu gidecektir. Tabi şablonlar bölümünde aktif yani seçili ise. Bazen o siteye konuyu göndermek istemeyebilirsiniz. O zaman aktifliğini kaldirin. Biraz karişti ama umarim yardimi olur.
HastalaVista

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)
çok saolun hocam yardımınız için deniyecem

Ek Olarak:

renpeli adlı üyeden alıntı

Sablon dedigi yer tam olarak Templates sekmesinin oldugu yerdir. Resme baktiginizda, Sections yani bolumler kısmındaki Corel Draw adlı bölüme tikladigim zaman okla gösterdigim yerde bu bölüme ait oluşturulan şablonlari görüyorsunuz. Şablon yani template, göndereceğiniz konunun o sitede hangi bölüme gideceginin belirlenmesi demektir. Resmin ortasindaki alanından konuyu girip gönderdiğimde grafikerler.net ve webmastersitesi içerisinde bulunan coreldraw bölümünde açılır benim konu. coreldraw yoksa hangi template seçmişseniz bölüme yakin oraya gider. yani bunu siz belirlersiniz.

Sol alt kisimda Manage Sections diye bir sekme var. Bölümleri oradan oluşturuyosunuz. Yine onun bir üzerindeki Add Templates ilede şablonları oluşturuyosunuz. Bu butona bastıgınızda uyari mesaji gelir. "Template oluşturmak için Forum sekmesine tıklayın, bir forum seçin ve son olarak şablon bulucuyu kullanın" şeklinde. Şablon bulucu yani Template Finder resimdeki yer.

Şablon oluşturmak icin gordugunuz gibi forum sekmesine tıklamışım ve istedigim bir forum seçmişim listeden. Kırmızı cerceve ile isaretledigim Templates Finder tıklayarak bir şablon seçicem ve konumun sitedeki o bölüme gitmesini sağlıcam. Bir alttaki resimde konuyu daha iyi anlarsiniz.

Oluşturdugum Section yani bölümü seçtim (Photoshop). Yan taraftaki listede webmastersitesine ait olan tüm kategoriler ortaya çıktı. Bu listeden benim bölüme en uygun kategoriyi seçtim (Photoshop). Alt taraftan Save dediğim zaman artık bu şablon oluşturuldu. Ve ben ne zaman Photoshop bölümünü seçip konu gönderirsem, webmastersitesi içerisinde bulunan photoshop bölümüne konu gidecektir. Tabi şablonlar bölümünde aktif yani seçili ise. Bazen o siteye konuyu göndermek istemeyebilirsiniz. O zaman aktifliğini kaldirin. Biraz karişti ama umarim yardimi olur.

çok yararlı oldu hocam elinize sağlık denedim şimdi oldu tam olarak detaylı anlamasamda en azından yazıları girebiliyorum şimdilik
Aykut vergizle

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
shey42 takildigin biryer olursa yine anlatirim. kolay gelsin.
HastalaVista vergizle

kişi bu mesajı beğendi.

vergizle vergizle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek kamu kurumu
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 74 / 40
  • Ticaret 5, (%100)
böyle yardımcı insanlara bayılıyorum abi.
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al