Küçük yaşta evlilik hakkında yeterli ilmi bilgiye sahip değilim. Ancak burada yada orada, yada Türkiye'nin herhangi bir yerinde küçük yaşta evliliğe karşı olup da batı taraftarlığı yapan herkese de pollanmış çürümüş yemek kadar iğrenerek bakıyorum.
Batıda ilk ilişki yaşı ortalama 14 iken, bu medeniyyet, kültür ve kadın erkek özgürlüğü olarak geçiyor. Bunu resmi yollarla nikah yoluyla, birine bağlanarak yapınca "öğğyhhh yobaazzzz"...
Kısacası şeytana uyup ortalık namussuz insan dolunca eyvallah, insanlar helaliyle biriyle evlenip yuva kurunca .. ya neyse ağzımı bozmayacağım gerek yok....
MertUslu yeter artık be kardeşim şu dini bilgini kendine sakla. Olmadık yerlere taşımışsın konuyu, madem bilgin yok niye konuşuyorsun bilmediğin konuda?
MertUslu yeter artık be kardeşim şu dini bilgini kendine sakla. Olmadık yerlere taşımışsın konuyu, madem bilgin yok niye konuşuyorsun bilmediğin konuda?
Küçük yaşta evliliği savunmadım bu bir, ikinci olarak da konuyu aslında çok doğru yere taşıdım. İnsanlar artık genç olgunlaşıyorlar, bilhassa 15 yaşındaki çocuklar benden uzun, sakallı yada yapılı durabiliyor. Artık gıdadan mıdır sudan mıdır bilemem. Hal böyle olunca insanlar hormonel olarak da kendilerini erken yaşta tanıyorlar.
Çevremde de gördüğüm üzere, daha 18'ine gelmeden afedersiniz kendinden az küçük birini görünce insanların dediği ilk şey "karıya götüreyim mi seni."
Şahsi görüşüm, sonuçta röportaj kanalı değil mi? şahsi görüş olarak insanların zina yapmasındansa eğer cinsel açlık çekiyorsa evlenmesini mantıklı buluyorum.
İsa bey burası bir forum, madem böyle konular açılıyor arkadaş kendi açısından yorum yapacak tabi, siz hangi hakla onu kovmaya kalkıyorsunuz anlamıyorum. MertUslu tüm söylediklerine katılmıyorum, özellikle 15 yaşında bir kişi ne kadar olgun görünsede daha akli olgunluğa erişmesinde en az birkaç yıl daha var. Ancak şu dediğinize gelirsek; günümüzde zina normal karşılanıyor ama evlilik olunca daha kötü bakılıyor insanların bakış açısını böyle değiştirdiler. Ama gel gelelim bu evlilik olayını eleştirenlerin arka bahçesinde küçük yaştaki çocuklara uygulanan kürtajların patladığını atlıyorlar, daha doğrusu sümen altı ediyorlar.
İslam ülkelerinde böyle olması çok üzücü bir şey Allah ıslah etsin ne diyebiliriz ki,İslam'ı yanlış yorumlayan sözde hocalar yüzünden bu hallere geldik!