Mynet’e proje ödevim için gitmiştim ve Mynet’in pazarlama müdürü Ayşe Boravalı ile kısa ve keyifli bir röportaj yaptık. Bu röportajıda kendi blogumda paylaşmak istedim. Çekim bayağı bir amatör oldu. Zaten aksilikler peşimi bırakmadı bir türlü :)
Aslında bu röportajı Şubat 2013′te yapmıştım fakat bir türlü paylaşmaya fırsat olmadı. Her neyse, Mynet‘e gideceğim gün hava soğuk ve yağmurluydu. Gittiğim ofis İTÜ kampüsünde bulunuyor. İlk defa o kampüsten içeri girdim ve ne kadar büyük olduğunu o zaman anladım. Kampüsün içinde yarım saat yürüyorsunuz ve Mynet’in ofisine ulaşıyorsunuz. Dediğim gibi hava soğuktu fakat Mynet’in ofisine girer girmez güler yüzlü insanları görünce ve oranın havasını alınca içim birden bire ısınıverdi. Daha sonra Ayşe Boravalı ile blogumda ki röportajı yaptık. Umarım beğenirsiniz…
Tebrikler kardeşim güzel bir deneyim kazanmış oldun :)
Evet aslında sadece Mynet ile değil Webrazzi, Fugo, Yandex ile de röportaj yaptım fakat diğer röportajları yayınlamayı düşünmüyorum. İleriki zamanlarda tekrar röportaj yapma fırsatım olursa eğer daha profesyonelce yapacağım bunu. Yorumunuz için teşekkürler :)
tebrik ederim, ayrıca bana bir şeyi anlamama yardımcı oldun. Kurtlar vadisi pusu bölümlerini youtubeye yüklediğimizde telif geliyor. Eğer kvp nin tek yayıncı sitesi mynet ise youtube da gelen telifler sahte olabilir.
tebrik ederim, ayrıca bana bir şeyi anlamama yardımcı oldun. Kurtlar vadisi pusu bölümlerini youtubeye yüklediğimizde telif geliyor. Eğer kvp nin tek yayıncı sitesi mynet ise youtube da gelen telifler sahte olabilir.
Evet sahte olabilir. Bu arada sonuna kadar izlediğiniz için teşekkürler. Buna sevindim :)
Ayşe Borovalı olacak yalnız.Burada çalışmak için çok başarılı okullarda okumak gerekir dikkat ediyorum üniversite lise çoğu kişi en iyi yerlerde okumuş.