-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Mesela pembe otobüsleri kaldırmakla başlayabiliriz. :)
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Röportaj başlığı bile hatalı "Cinsiyet Eşitsizliği" olması gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ben onu bunu bilmem kadin dedigin zaman Almanyayi örnek alcaksin... [islama göre kadin degerlidir] türkiye bir islam ülkesi ama kadin malesef Peygamber Efendimizin S.A.V sünnetlerine göre hic kimse gitmiyor. Almanyada Kadin olmak basli basina bir Padisahlik...hani o türk erkekleri varya türkiyede kadinlara her türlü eziyeti yapan ..o türk erkeklerini birde sen almanyada gör :) alman devleti kadina öd dedinmi ...seni dogdugun yere geri gönderiyor ...gönderdigi yerdende bir daha geri gelemiyorsun ...kadina islamin verdigi deger ölcüsünde deger veren suan sadece almanya var...baska ülkede tanimiyorum ...onun icin müslümaniz ama türkiyede islam gercekten sadece gösteris icin var. hocalar zaten malum . KURAN a uymadiktan sonra ülkeyi düzeltme sansimiz yok :) bu isler cuma namazina gitmekle olmuyor ... tefsir hadis fikih egetimi sart...imam hatip okudum diyor ... KURAN dan bi haber.. hirsizlik,fuhus,gasp,cocuk istismari,sübyancilik,filifatacilik ...suan dünya genelinde 1.siradayiz malesef ...aslinda övünmemeiz lazim cünkü dünya sirlamasinda ilk defa 1 deyiz... malesef üzülüyoruz ama üzülmekle kaliyoruz ...türkiyedeki herfertin egitime ihtiyaci var..kadin erkek cocuk ihtiyar ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Herkes görüşünü belirtmiş ben de belirteyim. Size kadın erkek eşit olmalıdır veya eşittir diye kim dedi ? Eşit olması mı gerekiyor. Elma farklı şey armut farklı şey. Eşit olmadığı için zaten evlilik diye bişey var. İkisinin de eksiklerini tamamlamaktır evlilik. Kadının eksiğini erkek erkeğin eksiğini kadın tamamlayacak.
Eğitimle bozuldu zaten bu olaylar. Eğitim alan kadın ben niye eşit değilim demeye başladı. Halbuki önceden kadın eğitim almazken bunu demiyordu. Eğitim yanlış veriliyor. Bu balık niye uçmuyor diye eğitim vereceğine balık nasıl yaşar nefes alır diye eğitim vermen lazım. Kadına kadın nasıl olmalı eğitimi verilmesi gerekirken erkeklerden ne eksiğin var eğitimi veriliyor.
Önce zihinlerdeki algıların değişmesi lazım yoksa değişme ihtimali yok.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)