RooteX
Security Pentester
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar smdi bir haber sitem var sunucuya geçmek istiyorum (VDS/vps) nasıl bir tane ile başlanmalıdır ? Öyle günlük cok büyük bir hit yok max 1-2k ama anlık bazen sıkıntı oluyor , anlık su an için 200 den başlayıp kısa vadede beni 500 anlık hite kadar kaldırabilecek bir sunucu istiyorum, birde büyük firmalar da neden CPU/RAM orani cok farklı ? Mesela ovh/siterobot gibi firmalarda 1 CPU 4 RAM oluyor , normal formalar ise genelde aynı sayıda veriyor 4 CPU 4 RAM
Bide smdi mesela ben normal bir optimizasyon ile ücretsiz bir panel ile 2 CPU 2 GB RAM ile nasıl olur hit kaldırması ?
Biliyorum cok şey sordum hakkinizi helal edin ama aklımdakileri bilgili insanlara danışmak istedim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba, isterseniz size almanya lokasyon sunucu sağlayabiliriz. almanya lokasyon paketlerimizde sınırsız trafik ve garanti edilen hat 300 Mbit. Web siteleriniz için ücretsiz panel olarak Plesk Web Pro kuruyoruz. Lisansını ücretsiz veriyoruz.
AMD Opteron 3365 Turbo 3.3 GHz(2 CPU)
2 GB RAM
150 GB DISK
Aylık 20 TL
AMD Opteron 3365 Turbo 3.3 GHz(4 CPU)
4 GB RAM
300 GB DISK
Aylık 40 TL
AMD Opteron 3365 Turbo 3.3 GHz(4 CPU)
6 GB RAM
500 GB DISK
Aylık 60 TL
1 kişi bu mesajı beğendi.
RooteX
Security Pentester
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Alpbilisim , hocam inceledim paketlerinizi gayet uygunlar fakat smdi sorularima bir cvp arıyorum daha sonra firma arayıp satın almayı dusunuyorum :) tesekkurler yorumunuz icin
EnoxHost
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Developper
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
Web siteleri İşlemci yi fazla kullanmazlar. Kullandıkları alan DİSK ve RAM dir. Bu yüzden işi bilen firmalar 1 core cpu ya 4 gb ram verır.
Gunluk 1-2 k hıt alan bır sıte ıcın Sunucu boşuna masraftır. Yıllık 100 liralık 150 liralık hostlar fazlası ıle ısınızı gorur.
Ayrıda Günlük 10 K hit alan bir siteye kadar 1 core cpu 1 gb ram fazlası ıle yeter. Anlık 10 K hit alan bırıne ıse 32 gb Ramlı Xeon işlemcili bir dedice makina lazım .
Size önerim ;
512 Mb Ram
1 Core Cpu
ihtiyacınıza göre disk
Hatlar turkıyede 100 mbittir.
Sınırsız Trafık
Xeon İşlemci
özelliklerine ait bir sunucu alın . Bu Sunucuya aylık 3$ lısans bedelı olan Webuzo kurun. Cok basıt ve ram dostu bır paneldır.
Paşa Paşa kullanın.
512 Mb Ram
1 Core Cpu
20 GB SSD Disk
1 Gbit hat (100 Mbit Garanti )
İstanbul | Levent Lokasyon
Aylık : 20 TL + KDV den verebiliriz.
Saygılarımızla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Wordpress tabanlı ise hem ram hemde CPU kullanır biz disk açısından sorun çıkmaması için SSD kullanıyoruz en kötü SAS disk kullanmaktayız OVH cpu düşük veriyor çünkü CPU yetmediğinde üst pakete geçmeye zorlar bir nevi satış stratejisidir.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Web site barındırma amaçlı (haber siteniz) VDS sunucu önerebiliriz. Paylaşımsız donanım altında Nginx, mysql, php-fpm ve cache desteği ile ciddi bir performans alabilirsiniz.
Anlık belirtilen ziyaret için 2 cpu ve 2 gb ram eğer paylaşımsız ise ve yukarıda belirttiğimiz optimizasyonlar yapılır ise ancak verim alabileceğinizi düşünüyoruz. Elbette daha üst bir donanım da tavsiye edebiliriz.
Nginx destekli, DirectAdmin panelli ve %15 indirimli VDS paketlerimizi önerebiliriz ;
https://wmaraci.com/forum/vps-kampanyalari/15-indirimli-plesk-directadmin-panelli-paylasimsiz-vds-tr-lokasyon-sunucular-296760.html* Tüm sunucu hizmetlerinde optimizasyon ve teknik destek verilmektedir.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
RooteX
Security Pentester
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hmm evet benim sitemde cok var öyle :/ demek onları düzeltmem gerekiyor... Bu faydalı bilgileriniz içinde tesekkur ederim ;) PM ile sizle iletişime geçmek isterim