EnoxHost adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Web siteleri İşlemci yi fazla kullanmazlar. Kullandıkları alan DİSK ve RAM dir. Bu yüzden işi bilen firmalar 1 core cpu ya 4 gb ram verır.

Gunluk 1-2 k hıt alan bır sıte ıcın Sunucu boşuna masraftır. Yıllık 100 liralık 150 liralık hostlar fazlası ıle ısınızı gorur.

Ayrıda Günlük 10 K hit alan bir siteye kadar 1 core cpu 1 gb ram fazlası ıle yeter. Anlık 10 K hit alan bırıne ıse 32 gb Ramlı Xeon işlemcili bir dedice makina lazım .

Size önerim ;

512 Mb Ram
1 Core Cpu
ihtiyacınıza göre disk
Hatlar turkıyede 100 mbittir.
Sınırsız Trafık
Xeon İşlemci
özelliklerine ait bir sunucu alın . Bu Sunucuya aylık 3$ lısans bedelı olan Webuzo kurun. Cok basıt ve ram dostu bır paneldır.

Paşa Paşa kullanın.

512 Mb Ram
1 Core Cpu
20 GB SSD Disk
1 Gbit hat (100 Mbit Garanti )
İstanbul | Levent Lokasyon

Aylık : 20 TL + KDV den verebiliriz.

Saygılarımızla.


Tesekkur ederim değerli bilgileriniz için aklmdaki sorulara cevap buldum :)

Ek Olarak:

cliaweb adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Web site barındırma amaçlı (haber siteniz) VDS sunucu önerebiliriz. Paylaşımsız donanım altında Nginx, mysql, php-fpm ve cache desteği ile ciddi bir performans alabilirsiniz.

Anlık belirtilen ziyaret için 2 cpu ve 2 gb ram eğer paylaşımsız ise ve yukarıda belirttiğimiz optimizasyonlar yapılır ise ancak verim alabileceğinizi düşünüyoruz. Elbette daha üst bir donanım da tavsiye edebiliriz.

Nginx destekli, DirectAdmin panelli ve %15 indirimli VDS paketlerimizi önerebiliriz ; https://wmaraci.com/forum/vps-kampanyalari/15-indirimli-plesk-directadmin-panelli-paylasimsiz-vds-tr-lokasyon-sunucular-296760.html

* Tüm sunucu hizmetlerinde optimizasyon ve teknik destek verilmektedir.

Saygılarımızla ...


Tesekkur ederim yorumnuz için :) paketlerinizi inceleyecem