Merhaba arkadaşlar Oriflame ürünlerini satıyorum ve ekip arkadaşlarımı arıyorum . Oriflame ürün satışından elde edilen kar, prim sistemi, bonuslar ve diğer başarı ödülleri ile en bol gelir getiren doğrudan satış pazarlama şirketidir. Eminiz ki; bu durumlardan haberiniz olmadığından bu kadar karamsar yaklaşıyorsunuz ve yapamayacağınızı düşünüyorsunuz.

Öncelikle etrafınızda başarısız olan ya da kazanç sağlayamayan insanların görüşlerini bir kenara bırakın. Çünkü hangi işe girerseniz girin siz çalışmazsanız kimse size para kazandıramaz. Oriflame in diğerlerinden ayrılan özelliği ise siz çalıştıkça size hep daha fazlasını vermesidir. Gelelim nasıl kazanç sağlayacağınıza...

1. YÖNTEM

Elinizde o ayki katalogdan satış yaptığınızda öncelikle müşterilerinize o ayki indirimlerle dolu ürünleri göstermiş olursunuz. İskontoyu siz değil Oriflame zaten sizin için yapmıştır. Siz katalog değerleri üzerinden satış yaptığınızda %30 luk kar elde edersiniz. Çünkü alış fiyatınız ile satış fiyatları arasında %30luk bir fark vardır ki; bu kazanç sizin cebinize girer.

2. YÖNTEM

Grubunuza üye kazandırmak ve üyelerinizi satış yapmaları ve alt gruplarınında satış yapmaları için teşvik etmek. Siz kendinizin patronusunuz. Fakat kendi grubunuza üye yaptığınız danışmanlarınızında sorularını cevaplayacak bir rehbersiniz. Böylelikle herkes kendi için çalışır ama herkes birbirine fayda sağlar. Peki üye yaparak nasıl kazanç sağlayacaksınız. Oriflame'in puan sistemi ile sizin üye yaptığınız danışmanlar ve onların altında sonsuza kadar devam eden tüm danışmanlarının topladığı puanlar; sizin GRUP PUANınızı oluşturur. Bu grup puanınıza göre Oriflame size aylık olarak prim öder. Grup puanının aşağıdaki gibi belirli seviyeleri vardır.

200 - 599 puan aralığı için %3
600 - 1199 puan aralığı için %6
1200 - 2399 puan aralığı için %9
2400 - 3999 puan aralığı için %12
4000 - 6599 puan aralığı için %15
6600 - 9999 puan aralığı için %18
10000 ve üstü puanlar için %21 !!

Ayda 10000 puan yapmanız halinde o ay cebinize girecek prim 1500 ile 2000 TL arasında bir meblağdır.

Yukarda belirtilen grup puan limitleri gözünüzü korkutmasın. Çünkü daha öncede belirttiğimiz gibi bu puan limitleri sizin altınızda bulunan bütün üyelerinizin o aya ait yapacağı satışlardan gelecek BP (Başarı Puanı) ile elde edilecektir. Bu demek oluyor ki tek başınıza 10000 puan yapmak zorunda değilsiniz. BU İŞ 'BİR TAKIM OYUNUDUR' !! Bu sebepten kendi takımınıza katacağınız her üye sizin takımınız için çok önemli bir parçadır. Kazancımızı hep birlikte büyütecek fakat kimseye borçlu olmayacağız. Amir yok! Çalışma saati yok! Şu an çalıştığınız işe engel olacak hiçbir durumu yok! Tamtersi şu an çalıştığınız iş yerindeki tüm çalışanlar hatta müşteriler sizin Oriflame takım arkadaşınız olabilir! İsterseniz otobüs yolculuğunda bile üye bulabilir, satış yapabilirsiniz...
Bir örnekle pekiştirecek olursak; direktörümün şu an üye kaydını kendi yaptığı 70 üyesi var. Fakat o 70 kişilik üyelerinin altında 600 kişilik koca bir ekip bulunuyor. Dolayısyla 670 kişinin yarısının çalışması bile direktörüme yaklaşık 25000 - 30000 arasında grup puanı olarak geri dönüyor. Bu da demek oluyor ki o ay 6000 ile 7000 TL arasında bir kazanç demek... Nasıl?? Hoşunuza gitti mi?

3. YÖNTEM

Direk olarak sizin tarafınızdan Oriflame ailesine katılmış danışmanlar içerisinde 10000 puan barajını geçen danışmanlarınız için bonus kazanırsınız. Çünkü Oriflame sizin yetiştirdiğiniz ve aileye kattığınız bu danışmanı Oriflame ile tanıştırdığınız için size minnet duygusunu göstermek ister. Peki nasıl bir kazanç şekli bu?

Sisteme sizin kazandırdığınız ve 10000 puan barajını geçen;
1. kişi için 1000 $
2. kişi için 2000 $
3. kişi için 3000 $
4. kişi için 4000 $ ve devamı...

Yanlış okumadınız! Aileye kazandırdığınız ve 10000 barajına ulaşmasına yardım ettiğiniz bu 4 danışmanınızdan toplamda 10.000 $ prim kazanma şansınız var. Oriflame de başka iş yerlerinde olduğu gibi emeklerinizden dolayı daha iyisine layıkken nankörlük görmezsiniz.

4. YÖNTEM

Genelde ya da o ayki başarı durumlarınıza göre yaratılan özel ödüller, seyahatler, ürünler ve bir çok şeye sahip olabilirsiniz.

SONUÇ
Yukarıdaki yöntemlerle bu işten siz kazançlı çıkacaksınız. En önemlisi hesap vermeksizin sıfır semaye ile kendi işinizi kurabilecek ve bu işi büyütüp çok ciddi kazançlar elde edebileceksiniz.

Unutmayın çalışırsanız başaramayacağınız bir şey yoktur. Eğer çalışmak isterseniz biz size sonuna kadar yardımcı olup herşeyi öğretmeye hazırız.

Şimdiden bol kazançlar.