Elektrik panosuna bağlanarak gerilime bağlı elektrik yangınlarını ve hasarlarını tamamen engelleyen, konutlardan fabrikalara, hastanelerden veri merkezlerine kadar geniş kullanım alanına sahip, Türkiye'nin ilk TSE belgeli icadı olan Trimbox, online mağazalarını referans yoluyla dağıtmaya başladı.

Trimbox satış ortaklığı sistemi üzerinden ücretsiz olarak açacağınız online mağazanızdan gerçekleşen her ürün satışından %15, her ürün paketi(ücretli mağaza) satışından %5 kazanabilirsiniz. Fatura, kargo, teknik destek Trimbox A.Ş.'ye ait. Size sadece mağazanızın tanıtımını yapmak kalıyor. Satışlarınızı ve kazançlarınızı mağaza panelinde görebiliyorsunuz. (En yüksek fiyatlı üründen satış başı 105 TL kazanabiliyorsunuz. Fabrika, veri merkezi vb. yerler bu üründen 10-15 adet topluca sipariş veriyorlar.)

Örnek mağaza:https://teslamarket.trimbox.com.tr

Özellikle Affiliate ve Dropshipping mantığını bilen arkadaşların rahatlıkla satış yapabileceği bir sistem. (Network de var ama bu özellik ücretli paket satın alınca aktive ediliyor.)

Ücretsiz mağazanızı açmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın açılan sayfadaki az bilgi hanesi olan formu doldurun. Panele beklemeden hemen bağlanacaksınız. Paneldeki Bilgilerim bölümündeki bilgileri eksiksiz doldurduğunuzda mağazanız kısa süre içinde onaylanacak.

https://trimboxpazarlama.com/uyelik-formu?ref=trimboxal


Aynı bağlantıda Trimbox satış ortaklığı sistemi ve ürünleri ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.


TRIMBOX’IN TÜRKİYE PAZAR POTANSİYELİ
19.000.000 Hane
15.000.000 Adet Makine
14.000.000 Hane Dışı Elektrik Abonesi