-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bot aldım ama :) banlanmış sunucuları cacheden çekilir yada çekilmeyebilir diyor. Film çekerken url bulunamadı hatası alıyorum. Ticket açmayı bekliyorum 5 dakikadır video izlettiriyorlar :) O sistem pek olmamış
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SanalZeka
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba,
Malesef ki destekten anlam veremediğimiz şekilde mesajlar geliyordu örn;
Bot bozuk (hangi bot bozuk sorun nedir vb.. hiçbir bilgi yok 700 bot içinde nasıl bulacağımız belli değil)
Sitem botla gibi olabildiğinden veritabanımın botu değişir mi ( anlamak için TDK ya vursanız ödül alırsınız)
Bu tarz desteklerin önüne geçmek için 3 dklık bir video çektik 1 kerelik izletiyoruz. Nasıl destek açılması gerektiği hakkında.
Aslında 5 soruluk bir sınav yaparak destek açtıralım diye de düşündük, bu sefer internette botextra destek soruları cevabı aranıyor şeklinde başlık olmaması için vazgeçtik.
Yüzlerce sayfalık dökümantasyon hazırladık insanlar 1 tanesini okumuyor malesef. Dolayısı ile video çekerek anlatacağız bu şekilde.
Hatta dökümantasyonu okumayı geçtim hata mesajını bile okumuyor örn;
"Resimleri sunucuya çekmek için ayarlarınızdan Resimleri sunucuya çek seçeneğini seçmelisiniz" yazan bir uyarımız var. Şöyle destek talebi geliyor;
"Resimleri sunucuya çekmek için ayarlarınızdan Resimleri sunucuya çek seçeneğini seçmelisiniz" hatası alıyorum ne yapmalıyım;
Cevap yazıyoruz ;
Resimleri sunucuya çekmek için ayarlarınızdan Resimleri sunucuya çek seçeneğini seçmelisiniz
Teşekkür ediyor kullanıcı.
Bu tarz durumların önüne geçmek için 3 dk lık bir video daha sağlıklı oldu.
K4R4NI
God of Movie Sites
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master | Developer
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar. BM-Bronze BM Bot 1 diyor ya istediğiniz 1 bot demişsiniz. Peki film botunu mu seçiyoruz yoksa çekiceğimiz siteyi mi?
>> God of Movie Sites
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba, bm-silver paketi için 100 tl ödeme yapıldı anında onay deniliyor 2 gün geçti aradan ne destek ticket cevap veren var nede dönüş yapan var. Saçmalık keyfinizi mi bekleyecez ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SanalZeka
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba,
Gecikme için özür dileriz, haftasonu olduğundan destek ekibimiz çalışmıyordu. Şimdi desteklere dönüş yapıyorlar.
İyi Çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SanalZeka
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Site aktif anlık bir sorun yaşamış olabilirsiniz.