lostyazilim
tr.link

Sahibinden Mesaj Botu

5 Mesajlar 206 Okunma
lstbozum
tr.link

130793 130793 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

Arkadaşlar Bot Aktif Çalışıyor.

Size Bir Uyelik Veriyoruz oraya hangi listeye mesaj atmak istiyorsanız onu giriyorsunuz o listeye otomatik mesaj atiyor 

cep telefonunuza bi program kuruyoruz çalıştırdıgınız an mesaj atmaya baslıyor insanlarda sizi arıyor ev sahipleri yani

kontor sistemi calısıyorum 1 mesaj 1 tl 

1000 mesaj 1000 tl 

telefonunuz çalmasın paranızın 10 katını iade ederim.

çalıştıgım bir cok emlak firması var.

iyi parası olan varsa sistemi komple satabilirim.

yok sadece calışmak istiyorsanız yazin uyeliginizi açalım 1 gün içinde ev sahipleri aramazsa buyrun yerim belli.

wmaraci
reklam

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

yazilimi komple satabilirim ekmek kapisi istryene

Laravelcim Laravelcim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2024
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Fiyat ve detayları PM ile iletirseniz firma olarak note anlaşmalı alabiliriz.

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

Laravelcim adlı üyeden alıntı

Fiyat ve detayları PM ile iletirseniz firma olarak note anlaşmalı alabiliriz.

pm gönderildi

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

Sevgili Kardeşim Program Sahibinden , Hurriyet Emlak , Zingat Gibi Tüm Alanlardan Veri Topluyor ! Yani Bu Ne Demek ! Misal Antalya Konyaaltı Nı Seçdiginiz Burda Ne Kadar İlan Varsa Hepsinin Telefon Numarasını İsim Soyadını Alıyor ! Sonra Bunları Bayinin Telefonuna Aktarıyor ! Bayinin Telefonuda Mesaj Atıyor Örnegin ! Gayrimenkulunuzu 45 Günde Kiralıyalım Yada Satalım Gibi ! İnsanlarda Mesajı Merak Edip Onlara Donuyor ! Onlarda İşi Alıyor. Programı Kontor Sistemi İle Yazdım Aynı Anda Binlerce Kişi Veri ÇEkebilir. Kontoru Bitene Kadar Tabi :) Hiçbir Kullanıcı Verilerin Nasıl ÇEkildigini Gormuyor :) Programi İlk Yazdıgımda Kullanıcılara Vermiştim Sahibindene Satmaya Kalktılar Sahibinden AÇıgı Kapattı :) Şimdi Başka Bir Yolla Onlar Görmeden Ana Bilgisayardan Çekip Onlara BAstırıyorum :) Ben Kimseden Herhangi Bir Veri Çalmıyorum Veri Yedeklemiyorum ! KVKK Falan Boş Konusmayalım ! İnsanlar Sahibindene İlan Vermiş Onları Arayalım Mesaj Atalım Diye Bende Mesaj Atıyorum Bu Tamamen Yasal ! HiçBir Şikayet Hakkı Yok Varsada Gitsin Sahibindeni Şikayet Etsin BEnim Numaramı Niye Veriyorsun Diye :D Ki Zaten Hep Solemişimdir Sahibinden Bir Güvenlik Açıgı Diye ! Şimdi Programı Satın Alırsan Emlakcılara Satacaksın Onlarda Kontor Alıp Mesaj Atacaklar ! Para Kazanacaksın Ben 15 20 Emlakcıya Sattım ! Kullanıyorlar ! Ama Alırsan Ben İşten Çekilir Komple Sana Devrederim. Sadece Daha Once Satmış Olduıgum Kullanıcılara Hizmet Vermek Zorundayım ! Ama Onun Dışında 1 Allahın Kulu Benden Hizmet Almayacak ! Fiyat Konusuna Gelince ! Yarım YAmalak Satmamıza Ragmen Aylık Ortalama 20 30 Bin Getiriyor ! 1 Kullanıcı Ortalama Her Ay 2000 ile 3000 arası veri çekiyor tabi bu il il değişiyor ! ornegin istanbuldaki bir kullanıcı aylık 50 bin veri cekebiliyor ! ama artvindeki kullanıcı ortalama 1000 i gecemiyor ! teklif yaparsan düşünürüm ! ona gore konusuruz dilersen bir düşün ondan sonra goruselim

herkese pm atmamak için genel yazdım almak isteyen ulaşabilir :) 

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al