Sevgili Kardeşim Program Sahibinden , Hurriyet Emlak , Zingat Gibi Tüm Alanlardan Veri Topluyor ! Yani Bu Ne Demek ! Misal Antalya Konyaaltı Nı Seçdiginiz Burda Ne Kadar İlan Varsa Hepsinin Telefon Numarasını İsim Soyadını Alıyor ! Sonra Bunları Bayinin Telefonuna Aktarıyor ! Bayinin Telefonuda Mesaj Atıyor Örnegin ! Gayrimenkulunuzu 45 Günde Kiralıyalım Yada Satalım Gibi ! İnsanlarda Mesajı Merak Edip Onlara Donuyor ! Onlarda İşi Alıyor. Programı Kontor Sistemi İle Yazdım Aynı Anda Binlerce Kişi Veri ÇEkebilir. Kontoru Bitene Kadar Tabi :) Hiçbir Kullanıcı Verilerin Nasıl ÇEkildigini Gormuyor :) Programi İlk Yazdıgımda Kullanıcılara Vermiştim Sahibindene Satmaya Kalktılar Sahibinden AÇıgı Kapattı :) Şimdi Başka Bir Yolla Onlar Görmeden Ana Bilgisayardan Çekip Onlara BAstırıyorum :) Ben Kimseden Herhangi Bir Veri Çalmıyorum Veri Yedeklemiyorum ! KVKK Falan Boş Konusmayalım ! İnsanlar Sahibindene İlan Vermiş Onları Arayalım Mesaj Atalım Diye Bende Mesaj Atıyorum Bu Tamamen Yasal ! HiçBir Şikayet Hakkı Yok Varsada Gitsin Sahibindeni Şikayet Etsin BEnim Numaramı Niye Veriyorsun Diye :D Ki Zaten Hep Solemişimdir Sahibinden Bir Güvenlik Açıgı Diye ! Şimdi Programı Satın Alırsan Emlakcılara Satacaksın Onlarda Kontor Alıp Mesaj Atacaklar ! Para Kazanacaksın Ben 15 20 Emlakcıya Sattım ! Kullanıyorlar ! Ama Alırsan Ben İşten Çekilir Komple Sana Devrederim. Sadece Daha Once Satmış Olduıgum Kullanıcılara Hizmet Vermek Zorundayım ! Ama Onun Dışında 1 Allahın Kulu Benden Hizmet Almayacak ! Fiyat Konusuna Gelince ! Yarım YAmalak Satmamıza Ragmen Aylık Ortalama 20 30 Bin Getiriyor ! 1 Kullanıcı Ortalama Her Ay 2000 ile 3000 arası veri çekiyor tabi bu il il değişiyor ! ornegin istanbuldaki bir kullanıcı aylık 50 bin veri cekebiliyor ! ama artvindeki kullanıcı ortalama 1000 i gecemiyor ! teklif yaparsan düşünürüm ! ona gore konusuruz dilersen bir düşün ondan sonra goruselim

herkese pm atmamak için genel yazdım almak isteyen ulaşabilir :)