[SIZE=5][COLOR=#e67e22]CANLI DEMO VE YÖNETİM PANELİ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]http://sozluk.sonkod.com[/SIZE]
[SIZE=4]Kullanıcı Adı: demo
Şifre: demo[/SIZE]
Yönetim panelini ve yüzlerce özelliği incelemek için demo'ya giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımdan "Yönetim Paneli" kısımına tıklayınız.
[SIZE=6]Gelişmiş Sözlük Scripti[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#999999]Onlarca farklı teması ile dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz, sürekli güncellenen yapısı, spam ve flood koruma gibi özellikleriyle piyasadaki en güvenilir sözlük scripti. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6]Yeni Sisteme Geçiş Yapın[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#999999]Eğer eski bir sözlük scripti kullanıyorsanız ve günümüz teknolojileriyle donatılmış daha gelişmiş bir sözlük scriptine geçiş yapmak istiyorsanız veritabanınızda en ufak veri kaybı olmadan yeni sisteme merge ediyoruz.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6]18 Farklı Tema Seçeneği[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#999999]18 farklı ve sürekli güncellenen tema seçenekleri ile sitenizi özelleştirin. Dilerseniz her üyeniz kendi istediği temayı seçebilecek. Bu özellik yönetim panelinden aktif hale getirilebilir. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=#000000]Mobil Uyumu[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#999999]Sonkod sözlük scripti responsive tasarımı sayesinde tüm cihazlarla tam uyumlu çalışır. [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#999999][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=#000000]Ve dahası[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#999999][SIZE=4]Gelişmiş rütbe sistemi, Şikayet sistemi, Facebook giriş, Avatar, Takipleşme sistemi, Mesajlaşma sistemi, Bildirim sistemi, Entry içi Youtube, Vimeo, Soundcloud etiketleri, Puan sistemi, Nesil sistemi, Çaylaklık sistemi ve yüzlerce özelliği incelemek için[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=#e67e22]www.sonkod.com[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5]Canlı destek üzerinden 7/24 soru sorabilirsiniz.[/SIZE]
[SIZE=3]Lisans Ücreti: 350 TL[/SIZE]
[SIZE=3]E-Mail: tolga@sonkod.com[/SIZE]
[SIZE=3]Skype: sonkodfreelance[/SIZE]
[SIZE=3]Telefon: 0536 835 0880[/SIZE]