ASkurnaz adlı üyeden alıntı
scriptcin.com ve escriptcin.blogspot.com gibi siteleri ifşa etmek istiyorum. bu sitelerin yöneticileri kul hakkı yemekten, başkalarının emeklerini
çalmaktan hoşlanan, şerefsiz karaktersiz haysiyetsiz adi insanlar.. kardeşim lütfen allahaşkına bir
temanın yazarının sitesinde ücretsiz ise öyle indirin. kimse emek verdiği birşeyi babasının hayrına vermez, tabi reklam amaçlı veya demo halde değilse.. günde mutlaka gereksiz yere sigara (/alkol/) için para ödüysunuz,, bu sitelerden
çalıntı dosyalar kullanmak yerine
sadece 1 kere bi bedel ödeyip gerçek anlamda sahip olmak en doğrusudur. ben tema yazarı olmasam da hocam tema yazarlığı yapıyor. umarım editörler bu yazımı kaldırmazlar ve daha fazla kişiye bunun doğru olmayan bir davranış olduğunu warez dosyaları ücretli ücretsiz satmak kadar indirmkte bi okadar şerefsizlik ve hırsızlık demektir..
bunun biran önce önüne geçmemiz şart bu tür sitelerin kapanması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.
başkalarının haklarını hunharca harcayan sitelere ağır darbe vurmaktan çekinmeyiniz.. web aleminde tebriklerimi botlar programlar kullanarak warezci siteleri çökertenleri warez ile uğraşanların elini ayağını bu yolla kesenlerin her zaman arkasındayım.. destek de veririm.
Haklisiniz,keşke ortalik warezlerden temizlensede warez kullanmak istemeyenler acaba bu script warezmi ?diye araştırmak zorunda kalmasa,ha diyeceksiniz ücretsizler warezdir ama inanın parasını verip lisanslı aldığım script bile warez çıktı,istesem ücretsiz istediğim siteyi yapacak tanıdıklarım var ona bile soruyorum, nasıl yapacaksın,ne kullanacaksın,'Ben scriptleri çekiyorum'diyor,çekiyorum ne ya çalıyorum de bari! Onlarda açık bırakmasaydı diyor,ne yani birisi dükkanını açık bıraksa eşya mı çalacaksın! insanların çoğu sanal hayatta kendilerini başıboş zannediyorlar ama aslında öyle değil
Hayır hayır, öyle değil. Aksine onların kazandığı günahlar kalplerinin üzerine pas olmuştur.
MUtaffifin suresi 14. ayet meali