-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyal ag sitesi bir heves :-) herkes mark'a özeniyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.gunceltarifler.com
forumcu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@XGames skype varmi acilll
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Script paylaşırken demo koymayı unutmayalım lütfen
eta
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
Çevirmen
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, ben bu scripti kurdum, incelediğim kadarıyla güzel görünüyor fakat birkaç sorum olacak.
1- Admin panelinde modüllerden bazılarını disable etmek istediğimde bir hata alıyorum. Şu türden bir hata:
Notice: Undefined index: cunity_trunk_folder in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 165
Notice: Undefined variable: db_host in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: db_user in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: db_pass in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: db_name in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: db_prefix in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_port in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_host in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_username in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_password in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_method in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_auth in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_sender_address in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: smtp_sender_name in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: email_header in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: email_footer in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: cunity_installed in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Notice: Undefined variable: error_reporting in ...\cunity\classes\Cunity.class.php on line 167
Your config.php file shows that your Cunity has not been installed (variable \$cunityConfig["cunity_installed"] should be 1, if installed correctly)
Bu böyle satırlarca bütün db bilgilerinin yanlış olduğunu belirten bir hata. Dediği dosyanın 167. satırında database bilgilerini düzeltiyorum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?
2- Menülerde değişiklik yapmaya kalktığımda şöyle bir hata veriyor:
Your config.php file shows that your Cunity has not been installed (variable \$cunityConfig["cunity_installed"] should be 1, if installed correctly)
Bahsettiği dosyaya bakıyorum, $cunityConfig["cunity_installed"] değişkeni 1 görünüyor, yani bu hatayı vermemesi gerek ama veriyor. Bu yüzden yeni bir menü nesnesi de ekleyemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
edit: bir de sanırım registration sayfası çalışmıyor. Bilgileri girdikten sonra yukarıda progress bar gibi bir şey çıkıyor ve öyle kalıyor.