olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
wordpress e entegre etsen tadından yenmez :)
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Wordpress'den bin kat daha makbul bence bu sistem. El emeği, göz nuru. Arkadaşı tebrik eder, başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress konusunu anlamadım, bağımsız olarak çalışabilecekken neden wp'ye entegre etmek gerekir?
amacım dosya sayısı ve dosya boyutu olarak oldukça küçük ama işlevsel olarak tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir link dizini yazılımı oluşturmaktı. WP'yi sunucuya yüklemek bile benim için can sıkıcı bir konu.. halbuki HKD dosyalarının içine bakarsanız, gereksiz bir şey olmadığını hatta boşluk ve satırbaşlarını dahi sildiğimi göreceksiniz.
bahsi geçmeden eklemek istediğim bir diğer şey ise "gzuncompress(base64_decode(" şeklinde başlayan bölüm... PHP bilenler zaten bunun ayarlar.php'yi oluşturmak için kullanıldığını görebilirler. bu konuda pek bilgi sahibi olmayanlar ise şimdi öğrendiler :)
yazılımı başka sunuculardan dağıtılmasını istemedim. Çünkü benzer bazı yazılımları indirdiğimde dağıtım yapan sitelerin kendilerine göre değişiklikler, eklemeler yaptıklarını görüyorum.
yorumlar için teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ellerinize sağlık çok hoş bir sistem olmuş. Şifreleme mantığınızı gerçekten çok beğendim. 2 adet sistem dosyanız var ve ikisi de tek satır koda sahip. Çok az kod yazmışsınız mübarek :)
Buradan çok sorun yaşadığınızı anlayabiliyorum sisteminiz çok hacklenmiş sanırım. Doğruyu söylemek gerekirse kodları incelemeyi severim, ne yapılmış nasıl bir lisanslama sistemi kullanılmış diye. ionCube olmadığından da şifrelemeyi kırıp bakacaktım :) Şifrelemeyi yapmasanızda olurmuş yani tek satıra indirmişsiniz, bakamadım :) (kusuruma bakmayın merakımdan ötürü)
Dil dosyanızı ve bazı belirgin kodlamalarınızı ingilizceye çevirmenizi ve codecanyon.net üzerinden satışa çıkarmanızı veya yabancılara da tanıtmanızı öneririm. Emeğinizin karşılığını burada alamasanız da orada emin olun verirler.
Ben de sizin gibi zamanında şifreleme konusunda çok araştırma yaptım, bulamayınca da yaptığım şey şu oldu. Codecanyon üzerinde bir üyelik açtım Yaptığım tüm yazılımları kodları düzenli, açıklamalı bir şekilde siteye koydum ve şu anda çok memnunum. Kimse çalmadı, çalmaya yeltenmedi. Size de tavsiye ederim. Şifrelemeye çalışmayın, burada da benim yapmaya çalıştığım gibi kısıtlama getirirseniz kaldırmaya, kırmaya çalışırlar. Şifrelemek yerine onu çalmayacak, ekleme yapmayacak kişilerin olduğu yerlerde paylaşın. Emeğinizin karşılığını veren insanlarla paylaşın.
Başka da diyecek bir sözüm yok, sizi tebrik eder başarılarınızın ve kodlarınızın devam etmesini temenni ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Altay, öncelikle yorumun için teşekkür ederim.
Kodlardaki gereksiz yorumlar ve karakterlerden kurtulmak için "minify" ettim, şifreleme yapma amacı gütmemiştim. Eminim ki PHP editöründe kodları tek tuşla düzgün gösterecek bir özellik vardır ya da bu işlemi online olarak yapan siteleri biliyorsundur.
Bu yazılımı hayrına dağıtıyorum. Bir beklentim yok, isteyen istediği gibi kullanabilir. Yine de verdiğim emeğe saygı gösterilip ana sayfasından verilen linkin kaldırılmaması beni mutlu eder.