Ellerinize sağlık çok hoş bir sistem olmuş. Şifreleme mantığınızı gerçekten çok beğendim. 2 adet sistem dosyanız var ve ikisi de tek satır koda sahip. Çok az kod yazmışsınız mübarek :)

Buradan çok sorun yaşadığınızı anlayabiliyorum sisteminiz çok hacklenmiş sanırım. Doğruyu söylemek gerekirse kodları incelemeyi severim, ne yapılmış nasıl bir lisanslama sistemi kullanılmış diye. ionCube olmadığından da şifrelemeyi kırıp bakacaktım :) Şifrelemeyi yapmasanızda olurmuş yani tek satıra indirmişsiniz, bakamadım :) (kusuruma bakmayın merakımdan ötürü)

Dil dosyanızı ve bazı belirgin kodlamalarınızı ingilizceye çevirmenizi ve codecanyon.net üzerinden satışa çıkarmanızı veya yabancılara da tanıtmanızı öneririm. Emeğinizin karşılığını burada alamasanız da orada emin olun verirler.
Ben de sizin gibi zamanında şifreleme konusunda çok araştırma yaptım, bulamayınca da yaptığım şey şu oldu. Codecanyon üzerinde bir üyelik açtım Yaptığım tüm yazılımları kodları düzenli, açıklamalı bir şekilde siteye koydum ve şu anda çok memnunum. Kimse çalmadı, çalmaya yeltenmedi. Size de tavsiye ederim. Şifrelemeye çalışmayın, burada da benim yapmaya çalıştığım gibi kısıtlama getirirseniz kaldırmaya, kırmaya çalışırlar. Şifrelemek yerine onu çalmayacak, ekleme yapmayacak kişilerin olduğu yerlerde paylaşın. Emeğinizin karşılığını veren insanlarla paylaşın.

Başka da diyecek bir sözüm yok, sizi tebrik eder başarılarınızın ve kodlarınızın devam etmesini temenni ederim.