pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İkisi arasında çok git gel yaptım ama Seo ve Kolay kullanım nedeniyle Wordpress'i tercih ettim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenin kullanım alanına bağlı bir durum. Eğer ben kurcalar öğrenirim ve sürekli uğraşırım dersen Joomla ve Drupal öneririm. (Drupal bana daha yakın) Eğer o kadar fazla uğraşamam dersen destek konusunda sıkıntı yaşamayacağın ve basit bir sistem olan WordPress'i öneririm.
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer wordpress kullanmadan hiçbir bilgin yokken joomla kullanirsann hata yapmis olursun ben ikisinide kullandim ilk joomla kullanmistim bilgim yokken çok karisik geldi sildim wordpress kurdum cok kolayima geldi ayrica joomlada olan temalar wordpresste yok denmiş yootheme sitesine bakarsaniz çok kaliteli ücretli temalar var adamlar joomla için ne yapmissa wordpress içinde onu yapmis neyse arkadaslarin dediği wordpress daha basit joomla profesyonel işidir. Gemsiz atı kullanman zor olur önce mantık çözülmelidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
xrople adlı üyeden alıntı
Eğer wordpress kullanmadan hiçbir bilgin yokken joomla kullanirsann hata yapmis olursun ben ikisinide kullandim ilk joomla kullanmistim bilgim yokken çok karisik geldi sildim wordpress kurdum cok kolayima geldi ayrica joomlada olan temalar wordpresste yok denmiş yootheme sitesine bakarsaniz çok kaliteli ücretli temalar var adamlar joomla için ne yapmissa wordpress içinde onu yapmis neyse arkadaslarin dediği wordpress daha basit joomla profesyonel işidir. Gemsiz atı kullanman zor olur önce mantık çözülmelidir.
joomla kenarda dursun en yakın zamanda wordpress sistemini bir kurup deneyim sırf seo yüzünden php fusionu bırakacam gibi :(
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Joomla daha profesyoneldir tabii. Wordpress çok kolay olduğu için tercih edilebilir. Yoksa Joomla'ya göre bir artısı yoktur.
Joomla'nın hazırda gelen medya yönetim sistemi, daha ayrıntılı ve profesyonel yazı paneli, ayrıntılı kullanıcı ayarları (kullanıcı grupları), menü düzenlemesi falan yeter yani.
Joomla'nın hali hazırda gelen özelliklerine erişebilmek için bile Wordpress'de 5-6 tane plugin kurmak gerekiyor.
Kullanıcı grupları ve yetkilerini düzenleme, ayrıntılı medya kütüphanesi (klasörlere ayrılmış şekilde yönetim imkanı), menü maksimum derinliği, menüyü görebilecek kullanıcı grupları....vs, yazı ekleme paneli (resim yönetimi, yazıyı görebilecek kullanıcı grupları, yazıyı yayınlama ve bitiş tarihini belirleyebilme, )... Her ayar için hazır gelen SEO ayarlamaları (wordpressde bunu eklentilerle zar zor yapıyorsun...), her yazı için etiketleri, kategorisini, yazarını, eklenme tarihini, düzenleme tarihini, yazarını vs herşeyi gösterip kapatabilme (bunuda wordpressde normalde yapamazsın...)...vs daha birçok özellik.
Yani kısacası uzun süre uğraşıp, birton eklentiyle hazırlayıp geliştirdiğin bir Wordpress sitesinde bulunan özellikleri Joomla standart olarak sana veriyor zaten. Daha ne olsun... Wordpress öğrenip, ona alışacağına Joomla öğren ama geç olsun farketmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**