-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar kendi sitem cok güzel ama googlede biraz sıkıntı yaşıyorum joomla kurdum demo olarak hiç kod bilgim yok o kadar zor geldiki anlşatamam wordress denemedim sitemin aynısını hangisiyle yapabilirim cok bir şey istemiorum aynı stil olucak tarzda ama şu da var destek siteleride destek vermiyor sabahtan beri joomlada arama yaptım forum sitelerine yazdım tık yok hangi yolla hareket etmem lazım şuan bu site ticari amaçla yapmadım .
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
eğer wp kullansaydın her türlü kaynak bulurdun işte bu yüzden bile wp diyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eksik bilgi veriyorsunuz. Siz söylemedikçe sitenizin adresini bilmemiz beklenemez. Daha fazla ayrıntı verirseniz daha kolay sonuca ulaşırsınız. Ve ayrıca;
Yukarıdaki arama kutucuğunu kullanarak bir arama yaparsanız bu konunun belki 50 defa açıldığını görebilirsiniz. Her bir konuda minimum 10 cevap olduğunu düşünürsek karar vermek için 500 görüş fazlasıyla yeterli gelecektir.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Eksik bilgi veriyorsunuz. Siz söylemedikçe sitenizin adresini bilmemiz beklenemez. Daha fazla ayrıntı verirseniz daha kolay sonuca ulaşırsınız. Ve ayrıca;
Yukarıdaki arama kutucuğunu kullanarak bir arama yaparsanız bu konunun belki 50 defa açıldığını görebilirsiniz. Her bir konuda minimum 10 cevap olduğunu düşünürsek karar vermek için 500 görüş fazlasıyla yeterli gelecektir.
sitemin profilimden bakacagınızı düşüdüğüm icin reklam olucak kaygısı ile vermedim bazı forum sitelerinde yazılması uygun olmuyordu o yüzden
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik/matbaa/php
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site kurmayı öğrenmeye hevesliysen drupal.
fazla uğraşamam. kafam basmaz dersen wordpress.
Drupal babadır
1 kişi bu mesajı beğendi.
agolhon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben ikisinide uzun yıllar kullandım ikiside çok profesyonel sistemler joomlanın kullanım alanları benim için farklıdır daha profesyonel işlerde kullanıyorum daha açık olmak gerekirse güncelleme yapmayacağım işlerde kullanıyorum . Ancak kendi projelerimde wp kullanırım çünkü düzenleme yapılması güncelleme vs çok basit buna ayarlarda dahil çözme ihtimalin daha yüksek .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
joomladaki temalar hiç bir yerde yok
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
agolhon adlı üyeden alıntı
Ben ikisinide uzun yıllar kullandım ikiside çok profesyonel sistemler joomlanın kullanım alanları benim için farklıdır daha profesyonel işlerde kullanıyorum daha açık olmak gerekirse güncelleme yapmayacağım işlerde kullanıyorum . Ancak kendi projelerimde wp kullanırım çünkü düzenleme yapılması güncelleme vs çok basit buna ayarlarda dahil çözme ihtimalin daha yüksek .
bende bu yüzden joomlayı istedim ama destek sitesinde yardım eden kimse yok derslerde cok karışık izliyorum derslerdekini yapabiliyorum ama benim istediklerimi ynaıtlayan ders yok