Ne zaman olacağını bilemeyiz , sadece periyodik gitmelerini kabul edersek öyle görünüyor ama ben zannetmiyorum bu ay olacağını. Yine sıkıntılar var spam sitelerden dolayı nisanı bulacaklar bence.
şu var zaten periyoduk bilgiler doğrultusunda bir fikir yürüterek bu fikrimi belirittim bu sapam işi yüzünden zaten en son güncelleme aylarca devam belki pagerank olaylarını kısa zamanda bitirdiler ama genel olarak güncelleme uzun sürdü bakalım beklemedeyiz hakeden hakettiği değeri alsında önemli değil nisanda olsun :D
Ek Olarak:
Musa'cım Güzel bir makale olmuş Teşekkür ederim. : ) Geçmişe dönük bakılırsa şayet.. Periyodik olarak 4 ayda bir bu güncelleme oluyordu evet.. Lakin son 1 yıl içerisinde Yetkili ağızdan açıklamalar da göz önünde bulundurulduğunda sonuç olarak ortada Kocaman bir Belirgisizlik Oluşur. Herkes kendi fikrince bazı tarihler söyleyebilirler. Ben Yine Mayıs ayını bekliyorum.. Ve Periyodik olarak her seferinde cuma günleri oluyordu bu demek oluyor yine cuma günlerinden bir tanesinde olacak ama bilinmez işte : ) Bu bilinmezlik ise Google Sırrı olsa gerek : ) Musa en son senle konuştuğumuz zaman da söylemiştim Yakındır demiştim ve Sende Hakkını alacaksın demiştim O gün geldiğinde bu Yorumumu sana hatırlatırım :) Ha... Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Güncelleme gelmeden önce belirgiler olurdu. Örneğin; WMH da bağlantılar sıfırlanırdı. ve saçma sapan diğer şeyler :)
serkan'cım teşekkrüler yorum için hayırlısı olsun benim tek dileiğimi biliyosun çöp sitler ilk sayfadan gitsinde başka bir isteğim yok. pr önemli değil yani okadar olmazsa olmazımda değil sadece şu çöp sitelerin ilk sayfada olması yaptığım çalışmaların hakkını alamamak zoruna gidiyor insanın