-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
plesk panel bu konuda iyi iş görüyor. Panel üzerinden web sitenizi 301 yeniden yönlendirme işaretleyerek tek tıkla yapabilirsin. Ayrıca yönlendirme yaparken 3 çeşit seçenek sunuyor.
1-geçici olarak yönlendir seçersen eğer google arama motorlarında geçici olarak belirtilip indekslenmiyor.
2-kalıcı olarak yönlendir seçeneğini seçerseniz yönleneceği domaini indekslemeye başlar.
3-iframe ile yönlendir derseniz anasayfanızda index html oluşturur ve web site başlığınız yönlendireceğiniz site ismi görünür ama içerik yönlendirdiğiniz sitenin içeriği olur ve indeksler. htaccesle veya başka bir şeyle uğraşmanız gerekmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bu arada 301 yönlendirmesini yardımlarınız ile başarı ile tamamladım. Tek bir sorunum kalmıştı onu da çözdüm.
Tek sorunum şuydu: Anasayfa dan ya da google aramalardan çıkan index'te ki linklere tıklayınca eski domain ile açılıyordu ve yönlendirmiyordu ya da site.com/wp-admin'e girince otomatik olarak site.comwp-admin yapıyordu ve girmeme izin vermiyordu.
.htaccess'e eklediğim kodları sildim, siteye site.com/wp-admin yazarak giriş yaptım ve wordpress ayarlarından genel kısmından site adresini yeni domain bilgileri ile değiştirip kaydettim ve sorunum tamamı ile çözülmüş oldu.
Yardım eden ve zamanını yardım için harcayan herkese Çok Teşekkür ederim, saygılar..
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Başta şunu belirteyim 301 yapmak antiseo etkilerini kaldırmaz sadece değer kaybetmeden domain taşımanıza imkan sağlar.
Eğer ki eski antiseo yediğini düşündüğün siten için 301 yapmak istiyorsan ve kötü etkinin kalkacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Aynı etkiler yeni domaine taşınacak bir farkı olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam adult sitesi olan birine sorun bu işleri en iyi onlar bilir :D neredeyse haftalık yönlendirme yapıyorlar.