-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkdaşlar sizlere bir kaç sorum olacak;
Forumda 35-40-70-80 liraya seo çalışması yapan arkadaşların yaptığı çalışmalar ne kadar faydalı? Referans vermişler ama bu çalışmaları yaptıranlar var mı? Varsa yararı oldu mu?
YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
onlar seo çalışması değil backlink paketi hocam karıştırmayın ikisini hiç bir seocu fiyatı sabitlemez kelime rekabetine göre verilir fiyat
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
En iyi seo kendi yaptığım seo oldu hep. Kimse alınmasın ama bu güne kadar tam olarak seo nedir nasıl yapılır ve yapanı görmedim. Bir iki defa hatta çalıştığım birileri oldu ama sonuç ne? sıfır...
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdi seocular büyük ihtimal kızıcak ama şu ana kadar farklı farklı sitelerime 10 - 15 farklı seo backlink pakedi denedim hiçbiri bi işe yaramadı ( hiç )
0 hit artışı, kelimelerde 0 artış + Çöp backlinkle site kalitesi düştü.
Zaten herhangi bir seo backlink paket satan arkadaşa bana +50 hit garantisi ver paketi alıcam derseniz hiç biri kabul etmez.
Geçen ay bir seocu arkadaşla kelime üzerine çalışma yapdık. 1 ayda çalışma bitti. Şu ana kadar bir tek ondan memnunum o da paket satmadı seo yapdı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO işleri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yanlış anlamazsanız belirtmek isterim ki, Şu şekilde sorsanız daha uygun bence;
Seo Paketleri satan arkadaşların, çalışma yapmış olduğuğu çalışmalar sonucu etkileri, faydaları nelerdir.
Bu şekilde sormanızı isteme nededim. Bir çok seo paketleri sunan kişi site adresleri sunmuş olduğu paketlerin, çalışma yapacağı site adresine uygunmu değil mi pek önemsemezler.
Seocu demeniz akılda soru işaretleri bırakmasın. Bunun birde seo danışmanlığı vardır. Bu iş için uzman olan kişiler, site adresinizi detaylı bir şekilde analiz eder, uygun olabilecek çalışmaları vsvs belirtler..