-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurumsal anlamda bir siten yoksa genel bir siten varsa anahtar kelimeyle işin olmasına gerek yok. Site de bir şey dikkatimi çekti yazı içinden çok fazla diğer sayfalara link vermişsin. Buna gerek yok ve ciddi anlamda sitene zarar verecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerek yok şöyle düşün sen çiçek kelimesinde ilk sırada çıkıyorsun. Sana ne faydası olacak. Çiçek mi satacaksın yok. Çiçek satan biri olsaydın evet anahtar kelimen olsun derdim. Hem öyle tek anahtar kelimeyle seo çalışması yapma devre bitti. Ben bir site için 8 bin anahtar kelime tespit edip onlar içinde seçim yaparak mesela çalışma yaparım :)
YouMyCure
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektirik & elektronik
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet arkadaşa katılıyorum konu içerisinde aşırı link verilmiş ama bana sorarsanız siz domain ismindende anlaşıldığı gibi genel site yapmayın siz ençok hangi kategori ve içerikler ile ilgiliyseniz o çizgide gidin sizin için en hayırlısıda o olacaktır ayrıca fazla etiket ve anahtar keliyeme de gerek yok bencede zamanında bende koydum bazı sitelerimde halada var aşırılık düzeltemedim zaman bulup bence yazın gibi etiket ve anahtar kelimelerimizde özgün olmalı
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
peki arkadaşlar bişeydaha soralım benimde böyle genel bi sitem var tanıtım yazısı alırken rasgele kelimelerdenmi link alalım o iş nasıl olacak o zaman link alırken ne diye almamız gerekiyor
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.