Arama motorları için daha uyumlu bir yapı kodlayacaksanız yol yakınken yeni tasarıma geçmek daha faydalı olacaktır bence. Makale içeriği ile tasarımı birbirinden ayırt edebiliyor sonuçta google. URL yapılarını bozmamaya dikkat etmek yeterli olur.
Hocam tasarımı istediğin gibi değiştirebilirsin, bu senin sıralamanı etkilemez...İçerikleri, title ve meta açıklamalarının düzenlenmesini zamana yay ve omerdurmusun dediği gibi URL yapısıyla oynama...
Html yerine Wordpress kullanman güvenlik ve SEO açısından çok daha mantıklı olacaktır. Hem daha az zaman harcarsın...
Html yerine Wordpress kullanman güvenlik ve SEO açısından çok daha mantıklı olacaktır. Hem daha az zaman harcarsın...
Evet URL yapısı önemli fakat şöyle düşünmekteyim, şuan deneme yanılma yapmak için farazi bir site oluşturdum ve belirlenmiş olan sözcük öbeğinde 2. sayfaya ne kadar sürede gelecek diye takibe alacağım eğer bu işlem çok sorun olmazsa siteyi sıfırdan oluşturacağım.
Tasarım değiştirmek sıralamayı etkilemez derken bunun aksini tecrübe etmiş ve okumuştum, özellikle botların site yapısına yabancı olması sıralamalarıda beraberinde geriletir gibisinden yazılar görmüştüm.