-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi geceler herkese. Bir sorum var aslında son 1 haftadır ciddi manada gözüme çarpıyor. Anahtar kelimem de iyi bir şekilde yükseliyorum. İçeriğim 100+ ve %100 kendime ait yazılar. Aynı anahtar kelimede bulunan bir site ise içerik olarak 1 adet yazı var ve benden 1 sayfa önde. Böyle bir durum nasıl oluyor acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi geceler. Anahtar kelime üzerine fazla yoğunlaşamayın. Yani her yazınızın başlığında anahtar kelimeleri tekrarlayıp durmayın. Her kategorinizin başına da anahtar kelime yazmayın. Bunlara dikkat edin
O site sizden önce açılmış bir sitedir. O yazı çok eskidir. İnsanlar çok fazla okumuş beğenmişlerdir. Dolayısıyla ziyaretçi beğendiyse o yazıyı üstte çıkması doğal.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikli olarak teşekkürler. Yazı basit 2 cümlelik bir yazı ve 1 adet yorum var altında beğeni yok. Anahtar kelime aşırı şekilde kullanmıyorum. Dengeli bir şekilde kullanıyorum. Fakat benden önde olması ve sitenin bomboş olması çok ilginç gerçekten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman ikinci ihtimal çok güçlü backlinkler vardır. Sitenin adresini gönderin. Ben size neden orda olduğunu söyleyeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar başka fikri olan var mı acaba bu konu ile ilgili ?
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anahtar bazlı sıralamada Google stabil değildir. Bunun sebebinin adwords olduğunu düşünüyorum. Ancak bu tür durumlar kısa vadelidir, uzun vade de doğal içerik ve seo her zaman kazanır. Aynı tempoda ve kalitede devam ederseniz şayet yanılmadığımı göreceksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.