lostyazilim

Backlinkler Hakkında Sorularınız

56 Mesajlar 6.989 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
Google neden görünmeyen backlinkler zararlı diye açıklama yapıp üzerine https://abc.xyz kendi sitesinden hacklink gibi çıkış yapmış ? Google kullanıcılara manipülasyon yapmayın derken kendisinini yapmasını nasıl yorumluyorsunuz ?

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
wmaraci
reklam

MuhammedAVCI MuhammedAVCI İlla Edep! İlla Edep! Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Professional SEO Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)

Ruling34 adlı üyeden alıntı

MuhammedAVCI "Güncel algoritmada yeni sitelerde backlink alımı nasıl olmalıdır?" Sosyal ağ sayfalarını da backlink alımı olarak düşünürsek şu an yeni sitelerdeki adımım:
- Site açımı / Sosyal ağlarda sayfa açımı / 15 - 20 gün sonra 1 - 2 adet tanıtım yazısı / 1.ay alakalı sitelerden link alımı gibi ilerliyorum. İzlediğim yolda işlem adımlarında hatam var mı, siz nasıl ilerliyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler..

Ben doğal ve uzun süre kalıcılık açısından ve riski en aza indirmek için insanların kendi sitelerine yaptığı SEO çalışmalarında en az 2 ay gibi bir süre sonrasında link çıkışı almalarını tavsiye ediyorum sosyal ağları backlink olarak görmeyiniz. güncel içerik girmeniz ve sosyal platformlarsa sponsor almanı ilk süreçde link almaktan daha faydalı olacaktır.
Ruling34

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)

Bipixel adlı üyeden alıntı

Google neden görünmeyen backlinkler zararlı diye açıklama yapıp üzerine https://abc.xyz kendi sitesinden hacklink gibi çıkış yapmış ? Google kullanıcılara manipülasyon yapmayın derken kendisinini yapmasını nasıl yorumluyorsunuz ?

Google birçok manipülasyon çalışma yapan web sitesini 1. sırada tutmasıyla bir durumdadır. buradaki amacı birçoğumuz tahmin edebilir fakat tam anlamıyla bilemeyiz. ona kalırsa kaynak kodlarında "silicon valley" dizinse geçen hooli firmasınında adresi bulunmakta :) sorunuzun cevabına gelecek olursak aslında manüple olan bir çalışmayı nasıl gösterdiğinizle alakalı durum değişir yapay zeka olabilir fakat manüple olan çalışma doğal niteliğinde etki edebilir bun stratejiye kalmış :)

ek olarak; meslektaşımın böyle bir soru yönelmesi sevindirdi konularını severek takip ediyorum.
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

demircanuzer demircanuzer Yazılım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 1320
  • Beğeniler 270 / 414
  • Ticaret 24, (%100)
Hocam yeni 1.2 aylik ilgilenilmis keyword sitenin yani ornegin muhammed avci.com
Muhammed avci kelimesinde ilk 500e girememesi durumu nedir. Nasil cozebiliriz.
Sosyal medyada da aktif kullaniliyor.
Cogu yazisi ilk 3 sayfa sitenin ama kendi kelimesinde birturlu ilk 500e girmiyor. Ustelik spam backlink falanda alinmadi. Dogal profil backlink falan disinda

Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)

demircanuzer adlı üyeden alıntı

Hocam yeni 1.2 aylik ilgilenilmis keyword sitenin yani ornegin muhammed avci.com
Muhammed avci kelimesinde ilk 500e girememesi durumu nedir. Nasil cozebiliriz.
Sosyal medyada da aktif kullaniliyor.
Cogu yazisi ilk 3 sayfa sitenin ama kendi kelimesinde birturlu ilk 500e girmiyor. Ustelik spam backlink falanda alinmadi. Dogal profil backlink falan disinda

Profil backlinkler pek bir fayda sağlamamktadır. özgün makale girişini arttırmalı periyodik şekilde tanıtım yazısı ve sponsor alarak da ve pa değerlerini yükseltmelisin.

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Bir çok uzmandan seo ile ilgili yazı okudum ama hepsi sıradan, birbirinin kopyası ve hepimizin bildiği şeylerin maalesef ötesine geçmiyor. Burada verdiğiniz cevaplar ise gerçek seo adına birçok soru işaretine cevap olmuş. Kendi adıma teşekkür ediyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al