lostyazilim
tr.link

Backlinkler ne zaman gözükür ve fayda gösterir?

8 Mesajlar 2.060 Okunma
lstbozum
tr.link

veys3L veys3L WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
İyi akşamlar forum ahalisi,
2-3 aydır açtığım bi kaç site için 1-2 aydır backlink işleriyle uğraşıyorum, backlinklerin hiç biri webmaster tools da veya başka bir backlînk taraması sunan bi sitede gözükmüyor, ne zamandan sonra gözükür ve ben nezaman meyvelerini yerim? googlede link: sitem yazdığımdada görmüyorum.

ikinci bi sorumda; sayfalarım 100 ise 50si indexlenmiş google amca 2-3 haftadır öyle kaldı, sitemap gönderdim, herzaman pingliyorum çeşîtli sistemlerde vmaracındaki seo analizim 85% sistem, seo pluginî all in one da ayarlanmış bi şekilde kurulu, ne yapmalıyım?

cevaplarınız için şimdiden teşekürler.

wmaraci
reklam

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Google webmaster araçlarına hiç bulaşmayacaktın :D

• Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Google webmaster araçlarına hiç bulaşmayacaktın :D

vallahmi? aslinda dogru eskiden webmastere hic bulasmadan hizli bi sekilde indexleniyordu konularim, biraz daha detay hocam. :D

bu arada korkukasaban açılmıyor

Ustadu Ustadu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo-Adsense Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 24 / 58
  • Ticaret 0, (%0)

veys3L adlı üyeden alıntı

vallahmi? aslinda dogru eskiden webmastere hic bulasmadan hizli bi sekilde indexleniyordu konularim, biraz daha detay hocam. :D

bu arada korkukasaban açılmıyor

Tüm web siteleri Her ay 1 kere baştan sonra tekrar indexlenir.Bu durumda verdiğin linklerde indexlenmiş olur.Sorun sende olmalı

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
Ek Olarak:

Üstad adlı üyeden alıntı

Tüm web siteleri Her ay 1 kere baştan sonra tekrar indexlenir.Bu durumda verdiğin linklerde indexlenmiş olur.Sorun sende olmalı

Peki yaptigim
Backlinkler nezaman gözükür? Hergün 10-20 Backlink çalışması yapıyorum, ama webmaster tools'da bile Backlinklerim yok, onları nezaman alır şu tembel google botu? sitem playstation4kaufen.de

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
çok kurcalama hergün 10 20 backlink çalışması tabiri caizse .... suyu kaçırmaktır :)
hiç elleme biraz dinlensin siten sende dinlen 10 15 gün

Bykazekage Bykazekage http://www.hdcineizle.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO&CodeR
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 57 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Dostum Sana yanlışlarını sıralıcam şimdi diğer arkadaşlarada Kulaklarına gerdanlık olsun ^^

1. Bir site için günde en fazla 5 backlink çalışması yapman gerekir fazlası seni sandbox veya googlede spam site olarak gösterebilir ve senin yaptığın o backlink çalışmalarının çoğu veya hepsi boşa gider.

2. Bir çalışma yaptığında backlink verdiğin sitelerin sitenin yapısına yakın veya seçtiğin katagorinin senin içeriklerinle uygun olması gerekiyor google sonuçta süper zekaların kurduğu bir arama motoru.

3. Google Panda veya penguen güncellemelerini sırf hayvanları sevdiği için çıkarmıyor bunların algoritma yapılarını bir öğren bodozlama backlink çalışması yapman sana yarar sağlamaz.

4. Backlink yaptığın siteleri nasıl siteni pingletiyorsan pinglet.

5. Panda Penguen nedir yahu isimmi bulamamışlar buda espirisi...

Not : espirim soğuktu biliyorum :D

• Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

Bykazekage adlı üyeden alıntı

Merhaba Dostum Sana yanlışlarını sıralıcam şimdi diğer arkadaşlarada Kulaklarına gerdanlık olsun ^^

1. Bir site için günde en fazla 5 backlink çalışması yapman gerekir fazlası seni sandbox veya googlede spam site olarak gösterebilir ve senin yaptığın o backlink çalışmalarının çoğu veya hepsi boşa gider.

2. Bir çalışma yaptığında backlink verdiğin sitelerin sitenin yapısına yakın veya seçtiğin katagorinin senin içeriklerinle uygun olması gerekiyor google sonuçta süper zekaların kurduğu bir arama motoru.

3. Google Panda veya penguen güncellemelerini sırf hayvanları sevdiği için çıkarmıyor bunların algoritma yapılarını bir öğren bodozlama backlink çalışması yapman sana yarar sağlamaz.

4. Backlink yaptığın siteleri nasıl siteni pingletiyorsan pinglet.

5. Panda Penguen nedir yahu isimmi bulamamışlar buda espirisi...

Not : espirim soğuktu biliyorum :D

Çok sağolun, nasıl olur ya peki bu 5000 Backlink bi kaç kuruşa satanlar neolucak yoksa çoğu sandboxamı gidiyor? bende bi kac backlink programi felan almıştım :( iyikî kullanmadım, şimdilik hiç bir çalışma yapmıyacağım bi hafta, inşallah hepsi indexlenir ozamana kadar. neni düşündüren backlinkerin halem bulunmaması. Espiri mükemmel :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al