Merhaba Dostum Sana yanlışlarını sıralıcam şimdi diğer arkadaşlarada Kulaklarına gerdanlık olsun ^^
1. Bir site için günde en fazla 5 backlink çalışması yapman gerekir fazlası seni sandbox veya googlede spam site olarak gösterebilir ve senin yaptığın o backlink çalışmalarının çoğu veya hepsi boşa gider.
2. Bir çalışma yaptığında backlink verdiğin sitelerin sitenin yapısına yakın veya seçtiğin katagorinin senin içeriklerinle uygun olması gerekiyor google sonuçta süper zekaların kurduğu bir arama motoru.
3. Google Panda veya penguen güncellemelerini sırf hayvanları sevdiği için çıkarmıyor bunların algoritma yapılarını bir öğren bodozlama backlink çalışması yapman sana yarar sağlamaz.
4. Backlink yaptığın siteleri nasıl siteni pingletiyorsan pinglet.
5. Panda Penguen nedir yahu isimmi bulamamışlar buda espirisi...
Not : espirim soğuktu biliyorum :D
1. Bir site için günde en fazla 5 backlink çalışması yapman gerekir fazlası seni sandbox veya googlede spam site olarak gösterebilir ve senin yaptığın o backlink çalışmalarının çoğu veya hepsi boşa gider.
2. Bir çalışma yaptığında backlink verdiğin sitelerin sitenin yapısına yakın veya seçtiğin katagorinin senin içeriklerinle uygun olması gerekiyor google sonuçta süper zekaların kurduğu bir arama motoru.
3. Google Panda veya penguen güncellemelerini sırf hayvanları sevdiği için çıkarmıyor bunların algoritma yapılarını bir öğren bodozlama backlink çalışması yapman sana yarar sağlamaz.
4. Backlink yaptığın siteleri nasıl siteni pingletiyorsan pinglet.
5. Panda Penguen nedir yahu isimmi bulamamışlar buda espirisi...
Not : espirim soğuktu biliyorum :D
Çok sağolun, nasıl olur ya peki bu 5000 Backlink bi kaç kuruşa satanlar neolucak yoksa çoğu sandboxamı gidiyor? bende bi kac backlink programi felan almıştım :( iyikî kullanmadım, şimdilik hiç bir çalışma yapmıyacağım bi hafta, inşallah hepsi indexlenir ozamana kadar. neni düşündüren backlinkerin halem bulunmaması. Espiri mükemmel :D